Haydrr7876' Alıntı:Kaç kere temiz kurulum yaptım ama whatsapp hata veriyor sırf bu hata için romdan vazgeçmek istemiyorum ama bu hata yaşamsal kısa sürede çözümünü bulabilirseniz çok iyi olur iyi çalışmalar
RedKnight' Alıntı:Haydrr7876' Alıntı:Kaç kere temiz kurulum yaptım ama whatsapp hata veriyor sırf bu hata için romdan vazgeçmek istemiyorum ama bu hata yaşamsal kısa sürede çözümünü bulabilirseniz çok iyi olur iyi çalışmalar
Herkesdemi bu sorun whatsapp açmaması
Creative®' Alıntı:RedKnight' Alıntı:Haydrr7876' Alıntı:Kaç kere temiz kurulum yaptım ama whatsapp hata veriyor sırf bu hata için romdan vazgeçmek istemiyorum ama bu hata yaşamsal kısa sürede çözümünü bulabilirseniz çok iyi olur iyi çalışmalar
herkes te degil sizin cihazların partisi farklı galiba biz 7 cihazda test ettik romu öyle bi sorun yok nedense
RedKnight' Alıntı:Creative®' Alıntı:RedKnight' Alıntı:Haydrr7876' Alıntı:Kaç kere temiz kurulum yaptım ama whatsapp hata veriyor sırf bu hata için romdan vazgeçmek istemiyorum ama bu hata yaşamsal kısa sürede çözümünü bulabilirseniz çok iyi olur iyi çalışmalar
herkes te degil sizin cihazların partisi farklı galiba biz 7 cihazda test ettik romu öyle bi sorun yok nedense
Peki teşekkürler bir sorum daha olcaktı romda güç tasarrufu varmı ve şarzı nasıl gidiyor
Creative®' Alıntı:RedKnight' Alıntı:Creative®' Alıntı:RedKnight' Alıntı:Haydrr7876' Alıntı:Kaç kere temiz kurulum yaptım ama whatsapp hata veriyor sırf bu hata için romdan vazgeçmek istemiyorum ama bu hata yaşamsal kısa sürede çözümünü bulabilirseniz çok iyi olur iyi çalışmalar
Peki teşekkürler bir sorum daha olcaktı romda güç tasarrufu varmı ve şarzı nasıl gidiyor
güç tasaruufu yok ama sarjı baya iyi gidiyor @"TheHeroeS" arkadaşımız test asamısında 13 saat pil 3-4 saat ekran almış romda
RedKnight' Alıntı:Creative®' Alıntı:RedKnight' Alıntı:Creative®' Alıntı:RedKnight' Alıntı:Herkesdemi bu sorun whatsapp açmaması
güç tasaruufu yok ama sarjı baya iyi gidiyor @"TheHeroeS" arkadaşımız test asamısında 13 saat pil 3-4 saat ekran almış romda
Romu kurdum ve şuan kullanıyorum çok güzel olmuş ellerinize sağlık whatsappta sorun çıkarmadı
QuicklyM' Alıntı:RedKnight' Alıntı:Creative®' Alıntı:RedKnight' Alıntı:Creative®' Alıntı:herkes te degil sizin cihazların partisi farklı galiba biz 7 cihazda test ettik romu öyle bi sorun yok nedense
Romu kurdum ve şuan kullanıyorum çok güzel olmuş ellerinize sağlık whatsappta sorun çıkarmadı
Hangi recovery ile yükledin ? Acaba twrp ile yükleyince bi sorun mu oluyor ?
RedKnight' Alıntı:QuicklyM' Alıntı:RedKnight' Alıntı:Creative®' Alıntı:RedKnight' Alıntı:Peki teşekkürler bir sorum daha olcaktı romda güç tasarrufu varmı ve şarzı nasıl gidiyor
Hangi recovery ile yükledin ? Acaba twrp ile yükleyince bi sorun mu oluyor ?
Cwm recovery ile yükledim.Sende cwmyle kur daha sağlıklı oluyor
Yaskoyas' Alıntı:Bu discovery 1 için mi? Ayrıca bu rom android 6.0 mı?
Mince57' Alıntı:Hocam bende v4 kurulu Twrp ile direk ustune kurmammi gerek yoksa data cache falan silip baştanmi kurmam gerek ?
santi2623' Alıntı:Niye surekli yeniden başlat dediğimde bootta kalıyor
Genclik66' Alıntı:Güzel kardeşlerim şimdilik ROM mükemmel ama ilk olarak bildirim ışığını nasıl halledebilirim? (Xposed denedim ama son sürüm olmasına rağmen eski sürüm dedei riske atmayıp sildim.)
İkincisi, ikinci bir sorun yok ellerinize sağlık...