Leonidas' Alıntı:Whatsapp durdu hatası alıyorum napabilirim?
bildirim panelinde sag altta veri baglantısı yazan yer mobil veriyi acıyorAlper' Alıntı:Elinize sağlık, güzel çalışma olmuş. Bildirim panelinden mobil veriyi açmak istediğimde pil kısmı açılıyor. Sanırım sadece bende var. Çok önemli bir şey değil ama nasıl düzeltebileceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
TheNexus' Alıntı:elinize sağlık çok güzel duruyor port rom güncelleme alıyor mu yoksa siz mi güncelliyorsunuz
BerkMYildiz' Alıntı:Şimdiden eline sağlık indirmeye başladım.
serkan75' Alıntı:Eline saglik. Romda hic hata almadim. Rom gayet iyi.
Ama bana Rom çok hantal geldi. Ağır yanı. Belki de google uygulamalarından dır. Bir turlu googleyi lollipopu marsmalovu sevemedim gitti..
TheNexus' Alıntı:sslerde ekran sarı gözüküyor acaba efekt mi yoksa romda da öyle mi
Lollipop veya marshmallow sevemiyorsan senin sorunun ama romda hantal bi durum yokserkan75' Alıntı:Eline saglik. Romda hic hata almadim. Rom gayet iyi.
Ama bana Rom çok hantal geldi. Ağır yanı. Belki de google uygulamalarından dır. Bir turlu googleyi lollipopu marsmalovu sevemedim gitti..
süvari::.' Alıntı:elinize sağlık bayağı gelime oldu emeğe saygı hani ayarlardan android sürümüne abanınca marsh mallow da oyun gibi bişi geliyo ya onu ekleme gibi bi durumunuz varmı ve bildirim çübüğü biradada yumuşaklaştırılabilrimi
aslywer' Alıntı:spotify felan açıldıgında bildirim çubuğunda diğer şarkıya geçme durdurma butonları gözükmüyor ve biraz ağır olmuş beklentilerin altında ama uğraşlarınız için teşekkür ederiz...
Ağırlaşma sorunu felan yok bildirim çubuğun da ise uygulamada notfication pngleri beyaz olunca arkası şeffaf uygulamalarda göstermez tam olarak.aslywer' Alıntı:spotify felan açıldıgında bildirim çubuğunda diğer şarkıya geçme durdurma butonları gözükmüyor ve biraz ağır olmuş beklentilerin altında ama uğraşlarınız için teşekkür ederiz...
RedKnight' Alıntı:Whatsapp çalışmıyor mu romda ?
QuicklyM' Alıntı:Whatsapp sorunu bende de var maalesef. Whatsapp'tayken ses tuşlarına basınca veya dokunmatik seçenekler tuşuna basınca fc veriyordu şimdi girince durdurdu hatası veriyor twrp'den kurdum
____________________________________________________________________________________________________
Temiz kurulum yapmama rağmen whatsapp hata veriyor twrp ile bi alakası var mı ?