santi2623' Alıntı:bence sizde sorun var
QuicklyM' Alıntı:Romu çok beğendim fakat sırf whatsapp sorunu için kaldırmak zorundayım
QuicklyM' Alıntı:Romu çok beğendim fakat sırf whatsapp sorunu için kaldırmak zorundayım
Hata yok zaten ama kullanıcılar romun kurulum adımlarına uymadan kurunca hatalar yaşıyorlar. Hata almak istemiyorsanız lütfen adımların hepsine uyun.discovery42' Alıntı:İki sorum vardı. Romda hata varmı ve performanslımı? Yani gözükmeyen yazılar varmı yani okunamayan?
Son olarak kk final guncellemesinin kernelini bu roma koysam sorun cıkarmi?
discovery42' Alıntı:Hocam ben root kullanmiyorumda ondan sormustum stock kerneli koysam olurmu diye? Hani kernel rootlu ya.Yani sorun cikar oylemi?
Birde okunmayan yazi varmi?
SuperDroid' Alıntı:discovery42' Alıntı:Hocam ben root kullanmiyorumda ondan sormustum stock kerneli koysam olurmu diye? Hani kernel rootlu ya.Yani sorun cikar oylemi?
Sistem uygulamalarının hiçbirinde olunmayan yazı yoktur.
Kurduğunuz uygulamalarda olabilir. Ona bir şey diyemeyiz.
Telefona custom ROM kurarsanız kernel değişsin değişmesin cihaz garanti dışıdır. Ama stock ROM garantiyi geri getirdiği için dert etmeyin.
koko355' Alıntı:Rom için ellerine sağlık usta. Eskiden t11 vardı rom kurmayı cartu curtu biliyordum 2 yıl önce falan şimdi discovery orijinal kitkat yüklü. Senin verdiğin romu kurmak istiyorum cwm menüye girmeyi falan biliyom ama tam nasıl kurulcak bi yardım eder misiniz? İyi günler
discovery42' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:discovery42' Alıntı:Hocam ben root kullanmiyorumda ondan sormustum stock kerneli koysam olurmu diye? Hani kernel rootlu ya.Yani sorun cikar oylemi?
Sistem uygulamalarının hiçbirinde olunmayan yazı yoktur.
Kurduğunuz uygulamalarda olabilir. Ona bir şey diyemeyiz.
Telefona custom ROM kurarsanız kernel değişsin değişmesin cihaz garanti dışıdır. Ama stock ROM garantiyi geri getirdiği için dert etmeyin.
Garanti icin sormamistim. Rom rootsuz olsun istiyorum stock kernelide ondan koyayimmi diye sordum. Bi sorun olurmu diye.
Hacı direkt telefonu kapatıp belli tuş kombinasyonuyla cwm menüye girip yapamıyoz mu?Incredible™' Alıntı:koko355' Alıntı:Rom için ellerine sağlık usta. Eskiden t11 vardı rom kurmayı cartu curtu biliyordum 2 yıl önce falan şimdi discovery orijinal kitkat yüklü. Senin verdiğin romu kurmak istiyorum cwm menüye girmeyi falan biliyom ama tam nasıl kurulcak bi yardım eder misiniz? İyi günler
alttaki linkteki anlatımla bilgisayardan direkt cwm kurup romlarda akabilirsiniz:
http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-spflashtool-ile-recovery-img-yukleme.html
koko355' Alıntı:Hacı direkt telefonu kapatıp belli tuş kombinasyonuyla cwm menüye girip yapamıyoz mu?Incredible™' Alıntı:koko355' Alıntı:Rom için ellerine sağlık usta. Eskiden t11 vardı rom kurmayı cartu curtu biliyordum 2 yıl önce falan şimdi discovery orijinal kitkat yüklü. Senin verdiğin romu kurmak istiyorum cwm menüye girmeyi falan biliyom ama tam nasıl kurulcak bi yardım eder misiniz? İyi günler
alttaki linkteki anlatımla bilgisayardan direkt cwm kurup romlarda akabilirsiniz:
http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-spflashtool-ile-recovery-img-yukleme.html
exq0' Alıntı:Kardeşim öncelikle romu kurdum ve çok beğendim 3 gündür kullanıyorum hiç whatsapp hatası almadım fakat anlamadığm tek nokta üst çubuğu indirdiğimizde ilk olarak bildirim kısmı geliyor üstünde bir kez daha indirince kısayollar geliyor çubuğu kapatıp açtığımda bildirim yerine geri dönmüyor sürekli kısayol bölümünü geliyor ben mi yapamadım yoksa bir hatadan kaynaklımıdır ?
aslywer' Alıntı:Hocam bir sorum daha olucak HeadsUp nedir ? ne işe yarar ?
Eien®' Alıntı:Hocam herşeyi denedim üşenmeden titanium backup ile de denedim ama bu whatsappa ne zaman girsem fc veriyor