Wes' Alıntı:Adnan16' Alıntı:Rygebin' Alıntı:V.2.1 Geliyor Hazırlıyorum şu an .
Kardeşim tel rootsuz direkt twrp nasıl kurarım ?
Forumda bir sürü konu var. Arkadaşlarımız zahmet edip o kadar konu hazırlıyor. Siz de zahmet edip okusanız biraz ? :goodbye:
darx' Alıntı:Yeni kernel falan büyük güncelleme yaziyo iniyo su an bakalım
Amazing' Alıntı:darx' Alıntı:Yeni kernel falan büyük güncelleme yaziyo iniyo su an bakalım
Hocam henuz paylasilmadi herhalde test amaclimi link verildi?Yoksa xda olani mi indiriyorsunuz?
Rygebin' Alıntı:Vermeyin arkadaşlar link kuruluyor, evette 2 saattir uyarlamaa uğraşıyorum otasını kapatıyoruz build propunu değiştiriyorum bende vermesini direk biliyorum herhalde. @"mahir02"
Amazing' Alıntı:darx' Alıntı:Yeni kernel falan büyük güncelleme yaziyo iniyo su an bakalım
Hocam henuz paylasilmadi herhalde test amaclimi link verildi?Yoksa xda olani mi indiriyorsunuz?
Xda'deki. Ama onu düzeltmeden vermiyoruz. Yüklenmiyor.
İşim çok biraz bugün iyi günümde değilim, ters tarafımdan kalktım .mahir02' Alıntı:Sakin ol şampiyon Allah kolaylık versin yardım lazımsa ammena
Hakan abi cm recoverysinde sorun olmuyor gm ninkindende kurdurması gerekiyor ondan.darx' Alıntı:Xda'dan indirdigim romu twrpden direk flasliyorum yukleniyor
mahir02' Alıntı:Miui zor gbi görünüyor en son çok sorunlu diyorlardı o değilde bu Marshmallow geçerken sd cart biçimlendirme insanın canını sıkıyor yaw sürekli kopyala biçimlendirme geri yapıştır
Mesela 5.1.1 deyim geçim yine deneyim Marshmallowu sürekli sd cart dosyalarmi pc kopyalayıp öyle geri alıyorum kartı tanıtıktan sonra başka biçimlendirme den olmuyor çünkü onu dedimUtkuAblakTR' Alıntı:mahir02' Alıntı:Miui zor gbi görünüyor en son çok sorunlu diyorlardı o değilde bu Marshmallow geçerken sd cart biçimlendirme insanın canını sıkıyor yaw sürekli kopyala biçimlendirme geri yapıştır
Nasıl biçimlendirme ?
UtkuAblakTR' Alıntı:Hocam Yeni Yıla MİUİ İle Girebilme İmkânınız Varmı ?