Doze zaten menü olarak var ama normalde menü olarak verilmez. Doze zaten marshmallow özelliği ve gerçekten ise yarıyor.Halime Nur Arslan' Alıntı:merhaba arkadaslar romu kurdum güzel fakat dozeyi bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
lordexelion' Alıntı:Bu rom beni bugün yarı yolda bıraktı resmen 1.nişanda video çektim görüntü dalga dalga ve ses bozuk çıkmış 2.wifi bağlanamadım 3.dokunmatik sıkıntılı 4.ise rehberi göstermedi anca google playden aynı rehberi indirdim sildim düzeldi yani bu romun baya işi var gibi
Atakan58' Alıntı:v2.2 - 03.01.2016
Radyo önceki sürümde mi fixlendi bilmiyorum test etmemiştim. Neyse Radyo çalışıyor denedim.
[font='Open Sans', sans-serif]* CM-13.0-20160103-UNOFFICIAL-Temasek [/font][font='Open Sans', sans-serif]V2.2 [/font][font='Open Sans', sans-serif][397.3MB / Yandex.Disk][/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Benim Yaptığım Değişiklikler v2.2: [/font][font='Open Sans', sans-serif]v2.2 Değişiklikler:[/font][font='Open Sans', sans-serif]* Root Eklendi - SuperSU[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]* build.prop Düzenlendi[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]* Ota Update App Kaldırıldı[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]* Update Binary Hatası Çözüldü[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]* Bliss zip'e geçirildi[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]* Boot Düzenlendi [/font]
[font='Open Sans', sans-serif] [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Radyo [fixed][/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Bildirim Çubuğu + Kilit Ekranı Hava Durumu [fixed][/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Navbar Güç Tuşu[/font]
darx' Alıntı:@atakan58 dokunmatik ne durumda. Eklediğin kod ise yaradı mı?
YCabuk' Alıntı:Sonuçta daha fazla uygulaması var.
- Neden Nano Gapps'i kuruyoruz?
- Aroma paketini kursak ne gibi sorunlarla karşılaşırız?
mahir02' Alıntı:darx' Alıntı:@atakan58 dokunmatik ne durumda. Eklediğin kod ise yaradı mı?
Xda da romu verene sordum bakalım ne cvb verecek ona göre kurarız dokunmadığı oyunlarda kötü çünkü
YCabuk' Alıntı:Sonuçta daha fazla uygulaması var.
darx' Alıntı:@Atakan58 dokunmatik ne durumda. Eklediğin kod ise yaradı mı?
kraladam12' Alıntı:Bu Romu kuramadım ben hata veriyordu yeni romlar gelicekmi cm nin
m ahir02' Alıntı:YCabuk' Alıntı:Sonuçta daha fazla uygulaması var.
Tüm arm64 6.0 gappsleri kurabilirsin sıkıntı olmaz
darx' Alıntı:@Atakan58 oYun oynadı mi peki hiç dokunmatik oyunlarda daha çok belli eder ya kendini?