RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.0
Evet
Nhmanas' Alıntı:SD kartı okuyor mu şu an?
Evet
Nhmanas' Alıntı:SD kartı okuyor mu şu an?
UtkuAblakTR' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:SD kartı okuyor mu şu an?
Evet
Azreel' Alıntı:şimdi wipe yapmadanmı kurucam yoksa wipe gereklimi ?
Azreel' Alıntı:wipe yapmadan kurdum bakalım ne olacak zaten normal rom gibi yükledim sadece wipe yapmadım
kurulumda herhangi bir değişiklik olmadı sıkıntısız kurdu yani wipe yapmadan kuruluyormuş ben bunu örenmiş oldum sadece google play hizmetleri durduruldu hatası veriyor
mahir02' Alıntı:@"Nhmanas" romu yükledim şuan baya da stabil dokunmatik vs ayrıca kasma daha yaşamadım tavsiye ederim yükleyecek arkadaşlara güncelleme gelince @"Atakan" düzenleyip veriyor zaten gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :rofl:
Nhmanas' Alıntı:Build.prop u inceledim trim özelliği kernelden açılmış gibi hiç deneyen var mı?
Edit: ben denedim şimdi tarımın açık olması çok iyi olmuş bariz performans farkları yapabilir
Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Build.prop u inceledim trim özelliği kernelden açılmış gibi hiç deneyen var mı?
Edit: ben denedim şimdi tarımın açık olması çok iyi olmuş bariz performans farkları yapabilir
Dokunmatik neden kötü olabilir sjzce İbrahim hocam , bir bilginiz var mı?
Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Build.prop u inceledim trim özelliği kernelden açılmış gibi hiç deneyen var mı?
Dokunmatik neden kötü olabilir sjzce İbrahim hocam , bir bilginiz var mı?
Bizim bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok derim. Temasek bile bence yetersiz kalır bu konuda. "Build from scratch" denen bir olay vardır. ROM'u sıfırdan build etmek demektir. Yani şöyle düşünün; öyle bir durumdasınız ki telefonun kaynak kodları elinizde bile değil ve siz bunu kendi kendinize yazıyorsunuz. Bu tam bir usta işidir. Neyse ki bu işi bizde özgür bir geliştirici değil cm üstlendi. Sonuçta bir Cyanogen telefonu. Temasek ileride CM repolarını güncelleyince bu sorunu düzeltir. Yani şu an Cm'ye bakıyoruz.
Rygebin' Alıntı:V.2.1 Geliyor Hazırlıyorum şu an .
Rygebin' Alıntı:V.2.1 Geliyor Hazırlıyorum şu an .
Adnan16' Alıntı:Rygebin' Alıntı:V.2.1 Geliyor Hazırlıyorum şu an .
Kardeşim tel rootsuz direkt twrp nasıl kurarım ?