Qchocuq' Alıntı:beyler başka bir pc de hallettim şuan görüyor @ahmetkkcl .bat dosyasını klasöre çıkartıp mı çalıştırayım? @Rygebin
msstss' Alıntı:Win 10'dan yüklemek için bir driver çıkmadı galiba? en son her kes Win 7 tavsiye ediyordu.
Ayarlar, Hakkında dan kontrolünü yapın. Gelecektir.Haliltae' Alıntı:Yukledim 1 tane guncelleme geldi digerleri gelmiyor 1. Yi yaptim
Haliltae' Alıntı:Zaten oradan yapiyorum kapadim actim format olmadi
Tamam o zaman bekleyin, gün içinde gelecektir hocam.Haliltae' Alıntı:Denetliyorum gelmiyor denedim
Gelmesi gerekiyor..Haliltae' Alıntı:Emin misiniz yoksa stock a donecegim
Dijinorm' Alıntı:Bu romda "cm kayıt tutucu" diye bir apk çalışıyor sürekli onun hakkında bir bilginiz varmı ne iş yaptığıyla ilgili birde batarya sarfiyatı hiç olumlu değil ilk deneyimlerime göre stock rom ile nerdeyse %100 de 100 fark var.
Herşey güzel rootsuz olmasıda iyi aslında ama biraz kasma var ve birde batarya sarfiyatı 4-4,5 saat ekran zamanı elde ediyordum stock rom ile bu rom ile ilk deneyimimde 2,5 saat ekran açık zamanı elde edebildim sizde deneyimlerinizi yazarsanız karşılaştırma yapabiliriz
Mobil veri hatası yaşamadım henüz, zaten hat düşüyor sadece.mahir02' Alıntı:V2' dede mobil veri hatasi vr mı vb hatalar ??
Öyle aman aman birşey yok sanki , ama daha stabil duruyor.satiricon4545' Alıntı:v2 kurdum rom gercekten stabıl sarj konusunu bılmıyorum ınsallah ıyılestırme vardır