Hayır hocam, romunda desteklemesi gerekiyor.mahir02' Alıntı:Hocam stock romu değişmeden sadece ustune tema seçici ekleme filan yapamıyor muyuz ??
iki tane bat dosyaı var klasörün en altında ona basacaksınız güncelleme için diyor zaten.evliyacelebi' Alıntı:Merhaba herkese, v2'de [font='Trebuchet MS', sans-serif]8939_fastboot_all_images dosyası yok nasıl yapıyoruz kurulumu? Ya da v1'in güncellemelerini yapınca zaten v2 olmuş oluyor mu versiyon?[/font]
Rygebin' Alıntı:iki tane bat dosyaı var klasörün en altında ona basacaksınız güncelleme için diyor zaten.evliyacelebi' Alıntı:Merhaba herkese, v2'de [font='Trebuchet MS', sans-serif]8939_fastboot_all_images dosyası yok nasıl yapıyoruz kurulumu? Ya da v1'in güncellemelerini yapınca zaten v2 olmuş oluyor mu versiyon?[/font]
Rica ederimevliyacelebi' Alıntı:Pardon hocam, ben kurulum aynı şekilde diye görünce hiç onlara bakmamıştım. Teşekkürler
Dual'lerde bir problem var demek ki, bende bir sorun yok..Dijinorm' Alıntı:V2 de şebeke problemi yaşadım cihaz dual
Dijinorm' Alıntı:V2 de şebeke problemi yaşadım cihaz dual
evliyacelebi' Alıntı:Dijinorm' Alıntı:V2 de şebeke problemi yaşadım cihaz dual
Ne gibi bir şebeke problemi yaşadınız bende de dual var v2 yüklü, fakat bir sorun yaşamadım henüz?
Kasma yok ..UtkuAblakTR' Alıntı:@Rygebin hocam peki menüde kasma vs. Varmı yani uygulamalar menüsünde çünkü bende v1de vardı kasma bide tek sim cihazda mobil veri sıkıntı olurmu
UtkuAblakTR' Alıntı:@"Rygebin" hocam peki menüde kasma vs. Varmı yani uygulamalar menüsünde çünkü bende v1de vardı kasma bide tek sim cihazda mobil veri sıkıntı olurmu
Atakan58' Alıntı:UtkuAblakTR' Alıntı:@"Rygebin" hocam peki menüde kasma vs. Varmı yani uygulamalar menüsünde çünkü bende v1de vardı kasma bide tek sim cihazda mobil veri sıkıntı olurmu
v2 Romun güncellemeleri almış hali. Kasma vs yok. Mobil veride de sorun yok.
Üstüne bu konuyu uygularsan sıkıntı olmaz.
Konu Linki
erenntascii' Alıntı:Ne farkları var hocam?
Ayrıca root izni artık mevcut..erenntascii' Alıntı:Ne farkları var hocam?