dmrhan
Kayıtlı Üye
RE: [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS)
Tamam hocam teşekkürler. Bilseydim root olmadığını yüklemezdim ama neyse birazda bunu kullanalım... Bu arada "Cynogen Mod planı" nedir bilmiyorum???
Rygebin' Alıntı:dmrhan' Alıntı:Rygebin' Alıntı:dmrhan' Alıntı:Hocam ben bu rom u kurdum sorun yok. Fakat root gerektiren programları yüklediğimde herhangi bir superuser olmadığı çalıştıramıyorum. Önerdiğiniz superuser varsa yükleme talimatları ile birlikte söylermisiniz? Ayrıca ota güncelleme nedir tam bilmiyorum bununla ilgili cyandelta adında bir program indirdin fakat orada da zip dosyasını seçtiğimde "zip dosyası veri tabanımızda bulunamadı" diyor. Uzun oldu kusura bakmayın, bu işte yeniyim
Güncellemeler her gün geliyor zaten , ayarlar hakkindadan telefon güncellemeleri kısmından yapınız , konuda da açıkladım..
Malesef root alamıyoruz..
Root atamıyoruz derken hocam kesin mi bu yani hiç yolu yokmu? Ben şimdi bu şekilde rootlu program kullanamayacakmıyım?
Malesef yok , Cynogen Mod planında mevcut ama onu kurun.
Tamam hocam teşekkürler. Bilseydim root olmadığını yüklemezdim ama neyse birazda bunu kullanalım... Bu arada "Cynogen Mod planı" nedir bilmiyorum???