kardeş download'ın altında spoyler'a basıyorum ''You need to like or reply to this in order to see this content. '' bu yazı çıkıyor.
sağ köşede beğeni tıklayın sayfayı yenileyin açılacaktır
kardeş download'ın altında spoyler'a basıyorum ''You need to like or reply to this in order to see this content. '' bu yazı çıkıyor.
Yükşe dedikten sonra en son noktada kalıor nedenki twrp de hata yok ama kurulum en son noktada bitmior bi türlüsonunda teşekkürler eline sağlık hocam
yarım saat twrp de beklemesi normal değilSelam usta dediğin gibi yaptım twrp de yükle deyince yüklüoyor yüklüor yüzde 99 da kalıor devamı yok çokmu uzun sürüyor yarım saat falan yada bendemi hata var bilemedim dual sim benimki ona göre yaptım yönergeleri
Asderdd Hocam Olmadı yine aynı oluyor başlığa takınca led ışığı bile yanmıyor ama pc den zehir gibi alıyorGüç tuşuna telefon kendini kapatana kadar basılı tut, açılınca şarja takmayı dene.
bende ilk defa yükleyecegim şimdi yedeklemeleri falan yapıyorum benimde aklımdaki tek soru oilk defa rom yüklemesi yapacam hat çekmeme sorunu olurmu
ayni sorun bende de varBeyler saat ayarları sorunlu elle ayarladım ama face'de vs 1 dk önce paylaşılan post 1 saat önce paylaşılmış gösteriliyor
Çözdüm ben doğu Avrupa olan kısmı sonu +03 ile başlayan bir bölge ile değiştir düzeliyorayni sorun bende de var