Asderdd hocamızın verdiği GS9_GCamera_Mod_v.5.1.20_R4X.apk çalışyoraktif lakin calisan port yok hepsi bozuk adam akilli calisani bulamadim henuz
Asderdd hocamızın verdiği GS9_GCamera_Mod_v.5.1.20_R4X.apk çalışyoraktif lakin calisan port yok hepsi bozuk adam akilli calisani bulamadim henuz
Durduruldu hatası veriyorAsderdd hocamızın verdiği GS9_GCamera_Mod_v.5.1.20_R4X.apk çalışyor
Hal3 açmamışsındır ondan hata verir .Ben Build Prop Editörü programı ile açıp yeniden başlattım hiçbir sıkıntı yokDurduruldu hatası veriyor
yardımcı olurmusunuz benim buildprop rootu görmüyorHal3 açmamışsındır ondan hata verir .Ben Build Prop Editörü programı ile açıp yeniden başlattım hiçbir sıkıntı yok
Verdiğim programı dene eğer root izin ver çıkmazsa magisk >yetkili kullanıcı bölümünde çıkıcaktır oradan aktifleştiryardımcı olurmusunuz benim buildprop rootu görmüyor
Teşekkürler işe yaradıVerdiğim programı dene eğer root izin ver çıkmazsa magisk >yetkili kullanıcı bölümünde çıkıcaktır oradan aktifleştir
İyiEmeğine, eline, bilgine sağlık kanka
telefon kaç aylık ? ya da batarya mı yeni?hocam rom stabil gayet akıcı çalışıyor. sarz konusunda başarılı. pubg yarım saat oynadım yüzde 7lik kayıp var. gayet başarılı rom ellerinize sağlık.
pie rom geliş tarihi hakkında bilgi alabilirmiyiz acaba
Evet, repartition yaparken herşey siliniyor. Yedeğinizi mutlaka alın.Hocam rom dosyası yukledigim zaman resim,video vs. Gibi dosyalar da silinir mi ?
Partition işleminde tek çift sim olayına dikkat et. Bi arkadaş tek sim cihaza cift sim dosyasını seçerek düzeltmişti. Önceki sayfalara bi göz atbeyler sim kart okumuyor neden acaba
nasil yuklicez kamerayi bndede hata verdi root mu atcaz anlamadim yardimci olurmusunuzTeşekkürler işe yaradı
Root layip build prob dosyasında hal3=0 la biten satırı hal3=1 le değiştir. Sonra asderdin yada benim attığım linkini attığım apk yi kurnasil yuklicez kamerayi bndede hata verdi root mu atcaz anlamadim yardimci olurmusunuz