ses tuşlarını kullandığımda media sesleri değişiyor, gelen arama ve mesaj sesi değişmiyor.
basit tabiriyle telefonu sessize alamıyorum ses tuşları ile, çözümü var mıdır?
Batarya yeni benim ama diger romlarda boyke sorun yok kalibrasyon nasil yapilacak pekiRomda şarj gayet iyi gidiyor. Şarjı kötü gidenlerin ya bataryasi ölüdür. Ya da kalibrasyon edilmesi gerekmektedir. Rom yükleme sonrası kalibre bozulabiliyor.
Gönderiyoraktivasyon için yurtdışına mesaj gönderiyor mu?
Qualcomm yazısı geliyor mu qfilde ?herkese selamlar
cihazım gm 5plus d
stock oreo 8 yüklü bu romu kurmak istiyorum twrp felan kurdum ama açılış ekranında kaldı re partition yapmak gerekiyor sanırım onu denedim
2 uygulamayı kurdum QFIL de enson download basınca hata mesajı veriyor yani twrp kurmuyor ben kendim twrp kurunca cihaz açılış ekranında kalıyor mecburen yeniden stock roma döndüm ama bu romu kurmak istiyorum yardım talep ediyorum
teşekkür ederim
geliyor ama sonunda download finished yazmasına rağmen hata mesajıda varQualcomm yazısı geliyor mu qfilde ?
Build prop editor indirip camera hal3 bölümünü bulup 0'ı 1 yapıp yeniden başlat hata vermicektir50 ye yakin gcam indirdim yarisi paket ayristirma digerlwri pontre calismiuor duruduldu hatasi veriyor camera calismiyor
aktif lakin calisan port yok hepsi bozuk adam akilli calisani bulamadim henuzBuild prop editor indirip camera hal3 bölümünü bulup 0'ı 1 yapıp yeniden başlat hata vermicektir
Farklı bir qfil sürümü kullanmayı denegeliyor ama sonunda download finished yazmasına rağmen hata mesajıda var