Yokşimdi bu romda tereble desteği varmı
Yokşimdi bu romda tereble desteği varmı
EvetGm 5 plus d geçerli mi
?
twrp romu yuklerken hata veriyor
okudum olmuyor,failed yazıyor .başka rom da denedim yine olmuyorYükleme adımlarını doğru okuyun.
S.a canlar ayarların büyük bir kısmını türkçeye çevirdim ama apkyı recompile edemiyorum. Yapabilecek varsa strings dosyalarını upload edebilirim.okudum olmuyor,failed yazıyor .başka rom da denedim yine olmuyor
Eline sağlık kardeşim. Umarım yardımcı olacak çıkar.S.a canlar ayarların büyük bir kısmını türkçeye çevirdim ama apkyı recompile edemiyorum. Yapabilecek varsa strings dosyalarını upload edebilirim.
S.a canlar ayarların büyük bir kısmını türkçeye çevirdim ama apkyı recompile edemiyorum. Yapabilecek varsa strings dosyalarını upload edebilirim.
S.a canlar ayarların büyük bir kısmını türkçeye çevirdim ama apkyı recompile edemiyorum. Yapabilecek varsa strings dosyalarını upload edebilirim.
Biraz daha açıklayabilir misiniz ? Hangi programla yapacağızGoogle camera gcam'i bu romda kullanmak isteyenler varsa
persist.camera.HAL3.enabled=1
ibaresini build.prop text editöre kopyalayıp kaydedip cihazı yeniden başlatmaları yeterlidir.
buildprop adlı bir programın text editor kısmına girip oradan boş olan satırların birisine bahsettiğim kodu yazmak suretiyle yapılıyor.Biraz daha açıklayabilir misiniz ? Hangi programla yapacağız
İnşallah64 bit nougat miui gelecekmiş beklemede kalın.
Olur kardeşim beBu hatayı çözdüm driver kurarak biraz zor oldu ama oldu yardim edeyim istersen
Romu flashlarken hata alırsınrepartition yapmasak ne olur herhangi birsıkıntı olurmu
repartition yapmasak ne olur herhangi birsıkıntı olurmu