romu yüklerken kullandığınız twrp aracı ile o yana zıp dosyasını sağa kaydırıp flashliyorsunuz.420dpi yamasını yüklemek için ne yapmamız gerekiyor konu hakkında bir bilgim olmadığı için yazıyorum..
Çok teşekkür ederimromu yüklerken kullandığınız twrp aracı ile o yana zıp dosyasını sağa kaydırıp flashliyorsunuz.
telefonu ses kapama tuşuna basarak açın, gelen menüden recovery mode'u seçin, telefon tekrar başladığında twrp ile başlar.
oradan indirdiğiniz yere ulaşın zipi seçin. ardindan altta bulunan mavi şeridi sağa çekin. tamamdır
geçenlerde bir arkadaş türkçeleştirme konusunda bir çalışma yapmıştı acaba ne zaman bir güncelleme gelir... birde bu rom da batarya çok stabil ama miui10 yükleyince batarya birden bitiyor yani tercihim miui10 ama batarya sorunu yüzünden bu romu kullanıyorum o yönden süper..
Türkçeleştirme ile uğraştığın için sana da ayriyeten teşekkürlerİhsan hocama strings dosyalarını gönderdim. Ama apklarda bir sıkıntı var recompile olmuyorlar. Halledebilirse eğer bir güncelleme gelecektir.
Evet dahilGapps dahil mi hocam ?
alarmda bir sıkıntı görmedim ben, hatta şu an 8de alarm kurulu, e benim bu saatte burada ne işim var o zaman yatıyorum ben cümleten iyi gecelerBirde alarm kuramıyorum. Saat dilimi 1-12 arası sadece nasıl düzelteceğiz
[automerge]1550607507[/automerge]
Son olarak paylaştığınız dpi yaması çalışmıyor. Daha önce ise yaramıştı ama 2 kere denedim ise yaramıyor