Su dpi küçültme olayını yapabilen var mı. Flaslıyorum ama olmuyor.
Romu yeni kurdum hiç bir şeyi ellemeden denedim işe yaramadı. En ilk yükleyisimde olmuştu ama artık olmuyor. Ilgıncmusti114708 Herhangi bir yerden dpi ile ilgili bir ayarı kurcaladıysan onun sonucu olarak fix etki etmiyordur. Wipe yaparsan düzelir.
Romu yeni kurdum hiç bir şeyi ellemeden denedim işe yaramadı. En ilk yükleyisimde olmuştu ama artık olmuyor. Ilgınc
Hatasız tamamlanıyor yükleme. Ama sonuç alamıyorum.O hâlde zipi yükleyebildiğinden emin ol önce.
alternatif olarak buildprop adlı uygulamada "lcd" kelimesini aratarak istediğiniz dpi seviyesini elle girebilirsiniz. telefonu yeniden başlatınca aktif olurHatasız tamamlanıyor yükleme. Ama sonuç alamıyorum.
Küçük olması için maç dpi uygun acabaalternatif olarak buildprop adlı uygulamada "lcd" kelimesini aratarak istediğiniz dpi seviyesini elle girebilirsiniz. telefonu yeniden başlatınca aktif olur
ben 420dpi kullanıyorum ama deneme yanılma yaparak kendinize uygun değeri bulabilirsinizKüçük olması için maç dpi uygun acaba
Miu10 da video sorunu var video çekmiyorBende meraktan sadece ne özellikleri var merak ediyorum. Miu deyim şuan bende memnunum ama farklılık olsun
Root atıp kendinde kullanmadığın uygulamarı silebilirsin. Dikkatli bir şekildeGoogle uygulamaları bulunmayan bir build de yayınlama imkanınız varsa çok süper olur
ben de çok denedim , ingilizce ve rusça forumları okudum ama yok yani olmuyor.Abi camera2 API yı etkinlestirince yeşil ekran oluyor bunu nasıl duzelticem nougattayken yaptigimda bı sıkıntı olmuyordu Google camera güzel çalışıyordu bu yeşil ekran sorunu cozemedim bı turlu
Evet bu işlemi yaparsan sıfırlanır. Telefon direk TWRP modunda açılıyor. Romu telefona atıp yükleyebilirsin. (Ben atamadım PC telefonu görmedi. Bende hafıza kartı ile telefon hafızasına attım).öncellikle ellerinize sağlık hemen deneyeceğim ama bu repartition işlemi cihazı sıfırlıyormu
durduruldu hatasına çözüm buldunuzmu?Güncel hatalar
Hocam boş vaktinizde bunlara bakarmisiniz bide Türkçe dil eklenirse minnettar kaliriz
- Telefon yöneticisi durduruldu hatasi(gunde 3-4kez)
- Launcher effect durduruldu hatasi
- Ön flaş
- Led ışığı
- Kamera odaklanması(biraz zorlanıyor)
- Volte
[doublepost=1547549012,1547548848][/doublepost]
ben de karşılaştım siz çözüm buldunuz mu?Hocam merhaba, dün romu yükledim ama telefon sim kartı görmüyor malesef. Sorunsuz bir yükleme yapatım bir hata vs. karşılaşmadım. Fakar başka sim kart da denememe rağmen No Sim uyarısı alıyorum. Sadece sim1 yuvasında uyarı vermiyor fakat yine sinyal veya operatör bilgisi görünmüyor. Ayarlaradan baktığımda Unknown SIM opertor uyarısı veriyor. Her iki sim yuvasında da böyle. Ne yapabilirim Romu baştan kurmak çözüm olabilir mi? Hat Vodafone bu arada.
Böyle bir hatayla karşılaşan var mı?
Arkadaşlar Launcher hatası için yerine başka bir Launcher kullanın. Bende ilk yüklediğimde aynı sorun vardı. Ben sürekli Nova Launcher prime kullanan birisiyim. Nova'yı yükledikten sonra böyle bir sıkıntım olmadıdurduruldu hatasına çözüm buldunuzmu?
[automerge]1551101297[/automerge]
bu arada çeviren olmadıysa ingilizcem var çevirmeye yardım ederim .
+ arkadaşlar hat yok, diğer yuvayı da denedim ama sonuç vermedi
[automerge]1551107560[/automerge]
ben de karşılaştım siz çözüm buldunuz mu?