Haliltae' Alıntı:Wileyfox üzerine bunu yukleyince ekrandaki yazı gider mi ve tekrardan wileyfox dan gelen ota güncellemeleri ni yapmak gerekir mi
Haliltae' Alıntı:Ota dan mi geliyor günlük güncellemeler birde hergun geliyorsa romun boyutu her gün artmazmi bide simdi ben bunu yuklersem şimdiye kadar gecelik yayınlanan güncellemeleri tek tek yukleyecekmiyim çok uzun surer
atakan58' Alıntı:Haliltae' Alıntı:Ota dan mi geliyor günlük güncellemeler birde hergun geliyorsa romun boyutu her gün artmazmi bide simdi ben bunu yuklersem şimdiye kadar gecelik yayınlanan güncellemeleri tek tek yukleyecekmiyim çok uzun surer
Güncel olanı indirip kurarsın.
Otadan gelen güncelleme dosyası Full ROM halinde geliyor.
Gelen her güncellemeyi yüklemene gerek yok. Ben haftada bir güncelliyordum Romu.
+Hiçbir veri kaybı vs olmaz.
fatihkara' Alıntı:06.11.2016 tarihindeki güncellemeden sonra telefon ne wireless den nede wifi den internete girmez oldu
simaros' Alıntı:06.11 sürümünü yuklemeyin arkadaşlar sıkıntılı birde 07.11 deniyecem
3 Günde bir eski sorunları düzeltiyorlar..simaros' Alıntı:07.11 yukledim sorunlar aynen duruyor ekran yan olunca sanal butonlar çalışmıyor
Rygebin' Alıntı:3 Günde bir eski sorunları düzeltiyorlar..simaros' Alıntı:07.11 yukledim sorunlar aynen duruyor ekran yan olunca sanal butonlar çalışmıyor
caneray' Alıntı:Cyanogenmod 13 için çalışma olacak mı?
caneray' Alıntı:Cyanogenmod 13 için çalışma olacak mı?
Xyoline' Alıntı:caneray' Alıntı:Cyanogenmod 13 için çalışma olacak mı?
Önce bi CM13 yayımlansın da, o da gelir İnşallah