Arkadaşlar bu rom daki launcherin apk sını çekebilecek varmı?.NOT:siyasi ifadeler yasakmı?
sahinmehmettr' Alıntı:Arkadaşlar bu rom daki launcherin apk sını çekebilecek varmı?.NOT:siyasi ifadeler yasakmı?
Rygebin' Alıntı:halmen01' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Google dan kastınız nedir ?. Cm Recoverysini kurmanız gerek.halmen01' Alıntı:önemli olan hangi recovery oldugu degil googlu flashlasam olur mu yani . bidaha root atıp cm recoveryi kurmam mı gerek yoksa
[font='Open Sans', sans-serif][url=http://downloadandroidrom.com/download/gapps/5.1/gapps-L-4-21-15.zip?token=46618219]GApps [5.1][/url] bu[/font][/color]
[hr]
[quote='halmen01']
Rygebin' Alıntı:Google dan kastınız nedir ?. Cm Recoverysini kurmanız gerek.halmen01' Alıntı:önemli olan hangi recovery oldugu degil googlu flashlasam olur mu yani . bidaha root atıp cm recoveryi kurmam mı gerek yoksa
[font='Open Sans', sans-serif]GApps [5.1] bu[/font]
tmm hallettim sagol herşey için
halmen01' Alıntı:Rygebin' Alıntı:halmen01' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Google dan kastınız nedir ?. Cm Recoverysini kurmanız gerek.halmen01' Alıntı:önemli olan hangi recovery oldugu degil googlu flashlasam olur mu yani . bidaha root atıp cm recoveryi kurmam mı gerek yoksa
[font='Open Sans', sans-serif][url=http://downloadandroidrom.com/download/gapps/5.1/gapps-L-4-21-15.zip?token=46618219]GApps [5.1][/url] bu[/font][/color]
[hr]
[quote='halmen01']
Rygebin' Alıntı:Google dan kastınız nedir ?. Cm Recoverysini kurmanız gerek.
Rica ederim (Gapps' de durdurldu hatası alabilirsiniz keşke resmi cynogen modunkini indirseydiniz).
Rygebin' Alıntı:halmen01' Alıntı:Rygebin' Alıntı:halmen01' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Google dan kastınız nedir ?. Cm Recoverysini kurmanız gerek.
[hr]
[quote='halmen01']
Rica ederim (Gapps' de durdurldu hatası alabilirsiniz keşke resmi cynogen modunkini indirseydiniz).
evet durduruldı hatası alıyorum nasıl çözümleyecegim anlamadım
halmen01' Alıntı:Rygebin' Alıntı:halmen01' Alıntı:Rygebin' Alıntı:halmen01' Alıntı:
evet durduruldı hatası alıyorum nasıl çözümleyecegim anlamadım
Cynogen Modun gappsini flashlayın şimdi
onu nerden bulacam ben sitede anlatıldıgı gibi yaptım ordaki gappsı kurdum neden hata veriyor ki
claver' Alıntı:Arkadaşlar yaptım ama tel açılmıyor ne olucak yardım edermisiniz
atakan58' Alıntı:claver' Alıntı:Arkadaşlar yaptım ama tel açılmıyor ne olucak yardım edermisiniz
Fastboot modda açılmaz zaten cihaz. Yüklemeni doğru şekilde tamamladıysan sadece reboot gerek.
Güç tuşuna basılı tutup kapat yada pili çıkarıp tak ve cihazı normal şekilde aç.
atakan58' Alıntı:@"claver" RecoveryMod açabiliyor musun? Açabiliyorsan oradan Reboot dene.
Rygebin' Alıntı:@atakan58 hocam fastboottaysa sıkıntı yok açsın ve stock romu kursun dosyayı birazdan değiştireceğim.
Theimam' Alıntı:Benim telefonum Discovery2+ bunu bende uygulayabilir miyim acaba
halmen01' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]Rygebin hangi gappsı yükleyecem link atabilir misin ben bi tane indirdim hata verdi[/font]