darx
Yasaklı Üye
simaros' Alıntı:recoveryden romu yüklerken
E:failed to verify whole-file signature
E:signature verification failed
installation aborted
uyarısını aldım Cözüm var mi
Hangi recovery?
simaros' Alıntı:recoveryden romu yüklerken
installation aborted
darx' Alıntı:simaros' Alıntı:recoveryden romu yüklerken
installation aborted
Hangi recovery?
halmen01' Alıntı:arkadaşlar ben bu [font='Open Sans', sans-serif][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) bunu kurdum ama bu 12.1 i kurmayı bi türlü başaramadım yardım eder misiniz geceden beri ugrasıyorum komut penceresine yazmadıgım kalmadı yorumları baştan sona okudum olmuyor kurabildim mi onuda bilmiyorum kurdugumu nerden anlarım cm recovery i kuramadım gitti[/font]
Rygebin' Alıntı:halmen01' Alıntı:arkadaşlar ben bu [font='Open Sans', sans-serif][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) bunu kurdum ama bu 12.1 i kurmayı bi türlü başaramadım yardım eder misiniz geceden beri ugrasıyorum komut penceresine yazmadıgım kalmadı yorumları baştan sona okudum olmuyor kurabildim mi onuda bilmiyorum kurdugumu nerden anlarım cm recovery i kuramadım gitti[/font]
Zaten Cynogen Os'u kurabilen şahıs bunu da kurabilir. Cynogen Mod'un sitesindeki recoveryi indiriyorsunuz komut penceresi açıp telefon bootloader modunda fastboot boot recovery_ismi.img yazıyoruz . Bu recovery ismi için dosyanın ismini recovery yapın.. Kurululduğunu şöyle anlarsınız.. Şayet bilgisayarda komut ekranın 3 tane OK! görürseniz olmuştur , wipe data,cache ve media yaparak telefonunuza flashlayın..
darx' Alıntı:simaros' Alıntı:recoveryden romu yüklerken
installation aborted
Hangi recovery?
Rygebin' Alıntı:halmen01' Alıntı:arkadaşlar ben bu [font='Open Sans', sans-serif][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) bunu kurdum ama bu 12.1 i kurmayı bi türlü başaramadım yardım eder misiniz geceden beri ugrasıyorum komut penceresine yazmadıgım kalmadı yorumları baştan sona okudum olmuyor kurabildim mi onuda bilmiyorum kurdugumu nerden anlarım cm recovery i kuramadım gitti[/font]
Zaten Cynogen Os'u kurabilen şahıs bunu da kurabilir. Cynogen Mod'un sitesindeki recoveryi indiriyorsunuz komut penceresi açıp telefon bootloader modunda fastboot boot recovery_ismi.img yazıyoruz . Bu recovery ismi için dosyanın ismini recovery yapın.. Kurululduğunu şöyle anlarsınız.. Şayet bilgisayarda komut ekranın 3 tane OK! görürseniz olmuştur , wipe data,cache ve media yaparak telefonunuza flashlayın..
Amazing' Alıntı:Arkadaslar recoverynin goruntusu degismecek.Komut ekraninda tamamlandiysa olmus demektir.Wipe leri yapin ve kurun bu kadar.
simaros' Alıntı:Amazing' Alıntı:Arkadaslar recoverynin goruntusu degismecek.Komut ekraninda tamamlandiysa olmus demektir.Wipe leri yapin ve kurun bu kadar.
http://i.hizliresim.com/o9Nrrb.jpg yüklenmiş midir?
darx' Alıntı:simaros' Alıntı:Amazing' Alıntı:Arkadaslar recoverynin goruntusu degismecek.Komut ekraninda tamamlandiysa olmus demektir.Wipe leri yapin ve kurun bu kadar.
yüklenmiş. ses kısma+power ile açabilirsin
simaros' Alıntı:darx' Alıntı:simaros' Alıntı:Amazing' Alıntı:Arkadaslar recoverynin goruntusu degismecek.Komut ekraninda tamamlandiysa olmus demektir.Wipe leri yapin ve kurun bu kadar.
malesef o kombinasyonu denedim ama açılmadı sonra bataryayı çıkardım taktım seskısma+power yaptım yüklemeye çalıştım ama yüklenmedi aynı hatayı verdi farkli bir recovery var mı
Rygebin' Alıntı:simaros' Alıntı:darx' Alıntı:simaros' Alıntı:Amazing' Alıntı:Arkadaslar recoverynin goruntusu degismecek.Komut ekraninda tamamlandiysa olmus demektir.Wipe leri yapin ve kurun bu kadar.
malesef o kombinasyonu denedim ama açılmadı sonra bataryayı çıkardım taktım seskısma+power yaptım yüklemeye çalıştım ama yüklenmedi aynı hatayı verdi farkli bir recovery var mı
Yükleme işlemi kalıcı değil ki onu yaparken dosya sd cardda olacak siz de flashlayacaksınız.
Komut ekranına yazacam kapatıp açınca geçiyormuş tek seferlik değil mıydı?darx' Alıntı:bunu bilmiyordum peki hocam fastboot modundayken recovery ye geçmiyor onuda hızlıca anlatır mısınız size zahmet
fastboot boot recovery.img yazarsan geçersin ya telefonu kapatıp ses kısma + powera basılı tutarsan da recoverye geçer.