ccturan' Alıntı:teşekkürler,emeğine sağlık.
Niye istiyorsunuz ?..aspendas' Alıntı:yukleyen biri varsa bootanimationu atabilirmi
malatyaliburak' Alıntı:alttaki home, geri ve son uygulamalar tuslarinin oyunlarda vs. ekrana gelmemesi sorunu son guncelleme ile duzeldi..
alprklnc' Alıntı:Sayın hocam daha önce sorduğum ama cevap alamadığım önemli bir sorum var, twrp yada cmw back up gibi telefonu komple rom gibi nasıl yedekleyebilirim. verdiğiniz recoveryden yapamıyorum ?
alprklnc' Alıntı:[quote pid='56583' dateline='1447273956']
Sayın hocam daha önce sorduğum ama cevap alamadığım önemli bir sorum var, twrp yada cmw back up gibi telefonu komple rom gibi nasıl yedekleyebilirim. verdiğiniz recoveryden yapamıyorum ?
malatyaliburak' Alıntı:alttaki home, geri ve son uygulamalar tuslarinin oyunlarda vs. ekrana gelmemesi sorunu son guncelleme ile duzeldi..
sertancay' Alıntı:malatyaliburak' Alıntı:alttaki home, geri ve son uygulamalar tuslarinin oyunlarda vs. ekrana gelmemesi sorunu son guncelleme ile duzeldi..
peki bazı romlarda navigation butonunun boyutlarını değiştirebiliyorduk bu romda yapabilirmiyiz?
malatyaliburak' Alıntı:sertancay' Alıntı:malatyaliburak' Alıntı:alttaki home, geri ve son uygulamalar tuslarinin oyunlarda vs. ekrana gelmemesi sorunu son guncelleme ile duzeldi..
peki bazı romlarda navigation butonunun boyutlarını değiştirebiliyorduk bu romda yapabilirmiyiz?
boyutlari degismiyorda yerleri degisebiliyor birde tema atinca sekli degisiyor, mesela sony temalarda z3 tarzi oluyor
sertancay' Alıntı:malatyaliburak' Alıntı:sertancay' Alıntı:malatyaliburak' Alıntı:alttaki home, geri ve son uygulamalar tuslarinin oyunlarda vs. ekrana gelmemesi sorunu son guncelleme ile duzeldi..
boyutlari degismiyorda yerleri degisebiliyor birde tema atinca sekli degisiyor, mesela sony temalarda z3 tarzi oluyor
ben oradaki tuşların boyutlarını değiştirmek istiyorum blisspop rom ve diğer romda oluyor ama cm ye bunu blisspop rom daki gibi nasıl ekleyebilirim?
Yeni konu açtım onla ilgili oluyorsa yanlış kurmuşsunuzdur.matrixice' Alıntı:xposed kurmayı becerenler bi yardımcı olun bootstuck oluyor
kappadoks' Alıntı:hocalarım ben bu custom romu yüklemeyi düşünüyorum da bunu yükleyince rootlu mu olacak. root entegre edilmiş mi bi bilgi verebilirmisiniz.
mahir02' Alıntı:hiç wileyfox yuklemeden direkt flasyfi den cm recovery kurup vipe data vs yapıp stock üstüne kuramıyor muyuz bu romu ??illa wileyfox üstüne mi kurulacak??
kappadoks' Alıntı:hocalarım ben bu custom romu yüklemeyi düşünüyorum da bunu yükleyince rootlu mu olacak. root entegre edilmiş mi bi bilgi verebilirmisiniz.
mahir02' Alıntı:8hiç wileyfox yuklemeden direkt flasyfi den cm recovery kurup vipe data vs yapıp stock üstüne kuramıyor muyuz bu romu ??illa wileyfox üstüne mi kurulacak??