wipe data , cache ve mediaları yaptınız mı?Haliltae' Alıntı:Cm recoveryde yaziyor su an kapattim ekrani exd4 falan da yaziyor
Haliltae' Alıntı:Hayir ondan dolayi mi
Haliltae' Alıntı:Tesekkurler kurdum fakat gapps yuklenmiyor yukleniyor ama görünen uygulama 69 tane
Haliltae' Alıntı:Yani gapps zipini recoveryden flashliyorum bitiyor telefon acildi fakat google a dair hic bir uygulama yok cyanogeni i ilk gapps olmadan kurdugumda 88 uygulama optimize ediliyor diyordu donra kapatip gapps flashladim 69 tane uygulama kaldiT
Linkte var zaten.MertSalman' Alıntı:2. adımda cyanogan mod recovery indirin demişsin nerden bulucaz onu ?
MertSalman' Alıntı:
cm-12.1-20151112-NIGHTLY-crackling-recovery.img bu isimli dosyayı recovery.img yapıp shift.+sağ tık yapıyorum bişey olmuyor ?
MertSalman' Alıntı:İndirdiğimiz romu sd karta rar olarak mı atalım yoksa içindeki dosyaları mı atalım ?
MertSalman' Alıntı:yanlız hala recovery yükleyemedim klasörde shift+sağ tık yapıp fastboot boot recovery.img diyorum (adı ile aynı) cannot load 'recovery.img': No such file or directory diyor bişey anlamadım