BreaKing' Alıntı:Hocam durduk yere uygulamalar duruyor anlam veremedim mesela google play hizmetleri surekli durdu hatasi veriyodu guncelleme kaldir dedim kaldirmadi felan simdide gplay ye giremiyorum kafayi yedim iki saattir :/
BreaKing' Alıntı:Hocam durduk yere uygulamalar duruyor anlam veremedim mesela google play hizmetleri surekli durdu hatasi veriyodu guncelleme kaldir dedim kaldirmadi felan simdide gplay ye giremiyorum kafayi yedim iki saattir :/
kapat aç telefonu düzeliyorseralp' Alıntı:Benim sorunum da google play kimlik doğrulama gerekli, oturum açmalısınız diyor. Sorunu nasıl çözerim?
neversaynever' Alıntı:kapat aç telefonu düzeliyorseralp' Alıntı:Benim sorunum da google play kimlik doğrulama gerekli, oturum açmalısınız diyor. Sorunu nasıl çözerim?
Kayra' Alıntı:Dostum cwm 6 ile yüklesem sorun olur mu?
M_aTRa_X' Alıntı:şu locker için bi fix verirmisiniz? silince fc alıyoruz sürekli.
Sarj suresi normal kk romlar kadar ama xposed ve greenify gbibyardimci uygulamalr ilede sarj kullanimini arttirabilirsinbreed' Alıntı:Menü güncellemesi hoş olmuş google uygulamaları da iyi şarj miktarı nasıl kullananlar bilgilendirirse sevinirim elinize emeğinize sağlık. :bazuka:
SuperDroid' Alıntı:Ufuk1645' Alıntı:Gerçekten 6.0 mı yoksa elle mi yazdınız
Elle yazildi
Normali kitkattir
MT6589 icin lollipop/marshmallow base rom cikmadigi icin gercek lollipop/marshmallow discovery icin bir HAYAL
denemen gerek romlardan biri bu benceUfuk1645' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:Ufuk1645' Alıntı:Gerçekten 6.0 mı yoksa elle mi yazdınız
Elle yazildi
Normali kitkattir
MT6589 icin lollipop/marshmallow base rom cikmadigi icin gercek lollipop/marshmallow discovery icin bir HAYAL
Denemek lazım bi ara bunu da Elinize sağlık güzel duruyor
Dediginizi anlamadim yeminleKayra' Alıntı:Romu bugün kurdum. Ram sürekli 800 civarı geziniyor ve istediğim sesleri istediğim uygulamalarda kullandım. Fazla kullanmadan eski roma döndüm.
Kayra' Alıntı:Romu bugün kurdum. Ram sürekli 800 civarı geziniyor ve istediğim sesleri istediğim uygulamalarda kullandım. Fazla kullanmadan eski roma döndüm.
Creative®' Alıntı:Dediginizi anlamadim yeminleKayra' Alıntı:Romu bugün kurdum. Ram sürekli 800 civarı geziniyor ve istediğim sesleri istediğim uygulamalarda kullandım. Fazla kullanmadan eski roma döndüm.
Creative®' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:okydoky' Alıntı:@Emrys.
Direk full linktir..4aşamalı full wipe yap (data cache dalvik ve format system sonra kur ROM zipini....recovery.carlivV3önerilir..
@Creative Umut libleri içinde olan linki koyman harika olmuş.Sorunsuz ROM deneyimi yaşatıyor. Senle bikez daha Gurur duydum kardeşim. Çok emek verdin cok kahrimi cektin bu ROM için ama güzel oldu sonunda ..stayos ve bundan başka ROM tanımam tekrar eline sağlık
Öhö öhöö...
Abi biz bir takımız bunu unutma ben de varım burda
Özellikler önerdiğin için sayende rom daha iyi oldu abi teşekkürler
öhö öhö
yanlız bazı özellikleride ben buldum ona göre
neyse ekibi işi takım işi bunu yapan 3 kişi