okydoky' Alıntı:@Emrys.
Direk full linktir..4aşamalı full wipe yap (data cache dalvik ve format system sonra kur ROM zipini....recovery.carlivV3önerilir..
@Creative Umut libleri içinde olan linki koyman harika olmuş.Sorunsuz ROM deneyimi yaşatıyor. Senle bikez daha Gurur duydum kardeşim. Çok emek verdin cok kahrimi cektin bu ROM için ama güzel oldu sonunda ..stayos ve bundan başka ROM tanımam tekrar eline sağlık
SuperDroid' Alıntı:okydoky' Alıntı:@Emrys.
Direk full linktir..4aşamalı full wipe yap (data cache dalvik ve format system sonra kur ROM zipini....recovery.carlivV3önerilir..
@Creative Umut libleri içinde olan linki koyman harika olmuş.Sorunsuz ROM deneyimi yaşatıyor. Senle bikez daha Gurur duydum kardeşim. Çok emek verdin cok kahrimi cektin bu ROM için ama güzel oldu sonunda ..stayos ve bundan başka ROM tanımam tekrar eline sağlık
Öhö öhöö...
Abi biz bir takımız bunu unutma ben de varım burda
Özellikler önerdiğin için sayende rom daha iyi oldu abi teşekkürler
Creative®' Alıntı:enesalnmaz' Alıntı:Iyi madem ben yandex e upload etmeyem.
yandex lınkı verıldı zaten.
Ufuk1645' Alıntı:Gerçekten 6.0 mı yoksa elle mi yazdınız
alierenguler44' Alıntı:Kilit ekranini nasıl duzeltiriz? Orijinal kiliti kullanmak istiyorum
alierenguler44' Alıntı:Hangi program ile işletim hata vermemesi için
SuperDroid' Alıntı:alierenguler44' Alıntı:Hangi program ile işletim hata vermemesi için
Rootlu herhangi bir dosya yoneticisiyle yaparsin
Ama systemui fc verebilir uygulama olmadigi icin
Yarin bos vaktim olursa onun icin bir fix yaparim
Aslan' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]Firmware ART çalışmıyor[/font]
Kullanırsın kankaIncredible™' Alıntı:keşke kitkat kullanabilsemde deneyebilsem :dry:
PoleStar' Alıntı:Woaww Şüper Olmuş HMN İndiriyorum
Ellerinize Sağlık , Emek Verilmiş
Boringer' Alıntı:Hocam FMDLocker.apk sildim system.ui durdu dedi ekran karardı açılmıyor