Frostbite
Yönetici
Önemli değil. Sorun çözüldüğüne sevindim.stock rom dan sonra yine olmadı verdiğin apk yle selinux la görmeye başladı eyv ustam ilgilendiğin için
Önemli değil. Sorun çözüldüğüne sevindim.stock rom dan sonra yine olmadı verdiğin apk yle selinux la görmeye başladı eyv ustam ilgilendiğin için
Bilinen bir hatası olmadığı için eklemedim. Pili ve performansı AOSiP ve DU ile bezer olur diye düşünüyorum.batarya süresi,stabilite gibi konularda tecrübelerini aktaranlar olursa çok iyi olur kurmayı düşünüyorum ancak henüz karar veremedim
ayrıca diğer rom konularındaki gibi hatalar veya çalışan özellikler kısmı yok görülen hataların eklenmesi konunun gelişmesi açısından daha faydalı olur bence
batarya süresi,stabilite gibi konularda tecrübelerini aktaranlar olursa çok iyi olur kurmayı düşünüyorum ancak henüz karar veremedim
ayrıca diğer rom konularındaki gibi hatalar veya çalışan özellikler kısmı yok görülen hataların eklenmesi konunun gelişmesi açısından daha faydalı olur bence
Yeni sürümde maalesef sorun devam ediyor.ROM Güncellendi
- SIM kart sorunu çözüldü.
Eski sürümün üstüne direkt kurduysanız olabilir. Yine de önceki mesajlarda anlattığım SELinux modunu değiştirerek sorunu çözebilirsiniz.Yeni sürümde maalesef sorun devam ediyor.
Yok direk kurdum modem vendor dahil. Selinux ile kullaniyorum simdilik.Eski sürümün üstüne direkt kurduysanız olabilir. Yine de önceki mesajlarda anlattığım SELinux modunu değiştirerek sorunu çözebilirsiniz.
Tamam bunu uygulayinca cozuldu eline saglikOlmazsa bu uygulama ile Permissive selinux seçin. https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=12506&task=get
Sorun büyük ihtimal bundan kaynaklı.
Boş olduğum zamanlarda.@TheNexus kardesim haftada bir mi guncelleme vereceksin mesala bi uygulamada iken sms geldiginden bildirimden cevap verince ana ekrana atiyo gonder dedikten sonra sorun yok suanlik sim okumama sorununu da dedigin sekilde hallettik guncelleme yi merak ettim sadece :emoji_slight_smile:
ayarlardan pile girip warning colorun açık olup olmadıgına bakar mısın@TheNexus substratumdan tema uygulayinca navbar ana ekranda mavi renk olarak kaliyor
diger romlarda boyle yapmiyordu sorun ne acaba
Hızlı Resim - Screenshot 20170621 164832