acikmis kapatip denedim hala ayniayarlardan pile girip warning colorun açık olup olmadıgına bakar mısın
[doublepost=1498066880,1498064473][/doublepost]@aykut.. sorunu baska bi launcher kurarak hallettim sorun ondaymis ilgilendigin icin sagol
acikmis kapatip denedim hala ayniayarlardan pile girip warning colorun açık olup olmadıgına bakar mısın
Flash Vendor that's given in thread and set Permissive SELinuxI try this rom, looking great, but I can't set up sim card. It won't recognize it.
USTA bi yardimci olabilirsenFlash Vendor that's given in thread and set Permissive SELinux
kardes su open gapps de hangı seceneklerı sececegız opsıyonel yok stock yuklemeye calıstım olmadıEline sağlık.
Opsiyonel dediğimiz pico paketidir onu kurarsan sorunsuz açılırUsta opsiyonel orada yok super, aroma , stock vs var hangisi olucak ?
[doublepost=1499023590,1499023248][/doublepost]
USTA bi yardimci olabilirsen
[doublepost=1499026015][/doublepost]
kardes su open gapps de hangı seceneklerı sececegız opsıyonel yok stock yuklemeye calıstım olmadı
şarj durumu hakkında bilgi verir misiniz ? bilinen bir sorunu var mı kullanan arkadaşlarımız 1-2 kelime yazabilir misiniz
Selamın Aleyküm arkadaşlar bildiğiniz üzere root olunca snapchat uygulamasını kullanamıyoruz unroot yöntemi veya başka bir çözümü varmıdır?
denedim yine olmadı yinede teşekkür ederim )Magisk'te Root hide özelliği var, onu kullanabilirsiniz.
Magisk üzerinden ayarlardan magiski sadece root icin kullan diye bir seçenek var onu yaparsanız kullanırsınız bizzat kullanıyorumdenedim yine olmadı yinede teşekkür ederim :emoji_slight_smile
@Frostbite Hocam bir fix yada güncelleme verseniz bizi mutlu edersiniz rom güzel lakin ufak bir sorunu yüzünden öylece kaldı kullanmak istiyoruz romu.[doublepost=1504673702,1504566375][/doublepost]Telefon ahizesinden ses çok az geliyor hatta ses açma kapama tuşlarından sesi yükseltsem de alçaltsamda aynı ses seviyesi değişen bir şey olmuyor Bir fix ile güncelleme verirseniz sevinirim.
Sorunu çözebildin mi ona göre yükleyeceğim[doublepost=1504673702,1504566375][/doublepost]Telefon ahizesinden ses çok az geliyor hatta ses açma kapama tuşlarından sesi yükseltsem de alçaltsamda aynı ses seviyesi değişen bir şey olmuyor Bir fix ile güncelleme verirseniz sevinirim.
[doublepost=1504850709][/doublepost]
@Frostbite Hocam bir fix yada güncelleme verseniz bizi mutlu edersiniz rom güzel lakin ufak bir sorunu yüzünden öylece kaldı kullanmak istiyoruz romu.