monvance' Alıntı:hocam galeriden video açarken bir sürü dalgalar gidip geliyor.videolar göZükmüyor
eskisaid' Alıntı:Bu romda veri sayaci varmiydi?
alikemal42' Alıntı:Hocam bildirim geldi v7 1.3.0 surumu güncellesek telefon bozulur mu aydınlatırsaniz sevinirim
izmir3542' Alıntı:Arkadaşlar birşey sormak istiyorum whatsapp kurumsal e-posta messenger facebook vb bildirimler yanlızca uygulamayı açınca geliyor sebebi nedir yapabileceğimiz birşey var mıdır başka romlardada aynı sıkıntıyı yaşadım inşallah sorunu burada çözeriz
alikemal42' Alıntı:izmir3542' Alıntı:Arkadaşlar birşey sormak istiyorum whatsapp kurumsal e-posta messenger facebook vb bildirimler yanlızca uygulamayı açınca geliyor sebebi nedir yapabileceğimiz birşey var mıdır başka romlardada aynı sıkıntıyı yaşadım inşallah sorunu burada çözeriz
Kardeşim güvenlik>izinlere gir orayı karıştır yanlış hatirlamiyorsam otomatik başlatmaydi
izmir3542' Alıntı:alikemal42' Alıntı:izmir3542' Alıntı:Arkadaşlar birşey sormak istiyorum whatsapp kurumsal e-posta messenger facebook vb bildirimler yanlızca uygulamayı açınca geliyor sebebi nedir yapabileceğimiz birşey var mıdır başka romlardada aynı sıkıntıyı yaşadım inşallah sorunu burada çözeriz
Kardeşim güvenlik>izinlere gir orayı karıştır yanlış hatirlamiyorsam otomatik başlatmaydi
bulamadım
eskisaid' Alıntı:Bu romda veri sayaci varmiydi?
monvance' Alıntı:hocam galeriden video açarken bir sürü dalgalar gidip geliyor.videolar göZükmüyor
alikemal42' Alıntı:Hocam bildirim geldi v7 1.3.0 surumu güncellesek telefon bozulur mu aydınlatırsaniz sevinirim
izmir3542' Alıntı:Arkadaşlar birşey sormak istiyorum whatsapp kurumsal e-posta messenger facebook vb bildirimler yanlızca uygulamayı açınca geliyor sebebi nedir yapabileceğimiz birşey var mıdır başka romlardada aynı sıkıntıyı yaşadım inşallah sorunu burada çözeriz
TheHeroeS' Alıntı:Arkadaşlar 7.1.2.0 Stable Sürüm hazır fakat beklemediğim anda modem arızam oluştu. En kısa sürede güncellemelere devam edeceğim.
İyi forumlar.
DesTaN' Alıntı:TheHeroeS' Alıntı:Arkadaşlar 7.1.2.0 Stable Sürüm hazır fakat beklemediğim anda modem arızam oluştu. En kısa sürede güncellemelere devam edeceğim.
İyi forumlar.
Güncel olan 7.1.3.0 degil mi? :|
TheHeroeS' Alıntı:DesTaN' Alıntı:TheHeroeS' Alıntı:Arkadaşlar 7.1.2.0 Stable Sürüm hazır fakat beklemediğim anda modem arızam oluştu. En kısa sürede güncellemelere devam edeceğim.
İyi forumlar.
Güncel olan 7.1.3.0 degil mi? :|
Bizim ki 7.1.2.0