Prusias' Alıntı:Hangi temayı indirip uyguladıysam bi süre sonra default temaya dönüyor. Ayrıca bu olurken başlangıçta gelen temalarda yok olmuş. Bi çözüm yolu veya fix falan var mı?
Wes' Alıntı:Prusias' Alıntı:Hangi temayı indirip uyguladıysam bi süre sonra default temaya dönüyor. Ayrıca bu olurken başlangıçta gelen temalarda yok olmuş. Bi çözüm yolu veya fix falan var mı?
Wsm modülleri aktif mi?
Prusias' Alıntı:Wes' Alıntı:Prusias' Alıntı:Hangi temayı indirip uyguladıysam bi süre sonra default temaya dönüyor. Ayrıca bu olurken başlangıçta gelen temalarda yok olmuş. Bi çözüm yolu veya fix falan var mı?
Wsm modülleri aktif mi?
Hepsi aktif ama ifontu link2sd ile sildim
Wes' Alıntı:Prusias' Alıntı:Wes' Alıntı:Prusias' Alıntı:Hangi temayı indirip uyguladıysam bi süre sonra default temaya dönüyor. Ayrıca bu olurken başlangıçta gelen temalarda yok olmuş. Bi çözüm yolu veya fix falan var mı?
Wsm modülleri aktif mi?
ifontu silersen böyle oluyor, keyfimizden koymuyoruz onu
Prusias' Alıntı:Wes' Alıntı:Prusias' Alıntı:Wes' Alıntı:Prusias' Alıntı:Hangi temayı indirip uyguladıysam bi süre sonra default temaya dönüyor. Ayrıca bu olurken başlangıçta gelen temalarda yok olmuş. Bi çözüm yolu veya fix falan var mı?
Wsm modülleri aktif mi?
Playden tekrar yüklesem düzelir mi hocam
Wes' Alıntı:Prusias' Alıntı:Wes' Alıntı:Prusias' Alıntı:Wes' Alıntı:Wsm modülleri aktif mi?
Playden tekrar yüklesem düzelir mi hocam
Düzeleceğini umuyorum hocam.
Xevonna' Alıntı:Teşekkürler rom için muhteşem görünüyor. Bu arada arkadaşların dediği google play hatası hala mevcut mudur?
Telefon 4gb bu arada :goodbye:
Kard32' Alıntı:Xevonna' Alıntı:Teşekkürler rom için muhteşem görünüyor. Bu arada arkadaşların dediği google play hatası hala mevcut mudur?
Bende vardı o sorun.Google play kendini güncelleyince kendiliğinden çözüldü
Xevonna' Alıntı:Kard32' Alıntı:Xevonna' Alıntı:Teşekkürler rom için muhteşem görünüyor. Bu arada arkadaşların dediği google play hatası hala mevcut mudur?
Bende vardı o sorun.Google play kendini güncelleyince kendiliğinden çözüldü
Teşekkür ederim hocam
Xevonna' Alıntı:Romu kurdum gerçekten tam bir görsel şölen
Gördüğüm hata veya sorunlar:
Galeri biraz ağır geldi bana belki benim kartımın yetersizliği ya da fotoğraf fazlalığından da olabilir.
Kameradan galeriye geçiş yok.
Bu sorunların fixi varsa bana atabilir misiniz rica etsem, iyi forumlar
RedKnight' Alıntı:klavye sorunu oluyomus bu romda varmi
monvance' Alıntı:hocam tüm miui uygulanalarını kaldırsak sorun olurmu. yada kaldırmamız gereke miui uygulaması varmı