notjustness' Alıntı:bende 4g dual var newboot.img attıktan sonra telefonı yeniden başlatınca telefon açılıyor hemen sonra kapanıyor. çalışmıyor bende
Rygebin' Alıntı:notjustness' Alıntı:bende 4g dual var newboot.img attıktan sonra telefonı yeniden başlatınca telefon açılıyor hemen sonra kapanıyor. çalışmıyor bende
Dualin bootu farklı değil aslında garip..
notjustness' Alıntı:bende 4g dual var newboot.img attıktan sonra telefonı yeniden başlatınca telefon açılıyor hemen sonra kapanıyor. çalışmıyor bende
t_sasak' Alıntı:notjustness' Alıntı:bende 4g dual var newboot.img attıktan sonra telefonı yeniden başlatınca telefon açılıyor hemen sonra kapanıyor. çalışmıyor bende
Ben cihazım da dual boot. Bende problem olmadı.
notjustness' Alıntı:t_sasak' Alıntı:notjustness' Alıntı:bende 4g dual var newboot.img attıktan sonra telefonı yeniden başlatınca telefon açılıyor hemen sonra kapanıyor. çalışmıyor bende
Eksik yapmış olabileceğim birşey var mı?
Rygebin' Alıntı:notjustness' Alıntı:t_sasak' Alıntı:notjustness' Alıntı:bende 4g dual var newboot.img attıktan sonra telefonı yeniden başlatınca telefon açılıyor hemen sonra kapanıyor. çalışmıyor bende
Eksik yapmış olabileceğim birşey var mı?
geliştirici seçeneklerinden açtım. genede açılınca sistem kapanıyora geçiyor
Wes' Alıntı:Adaway nedene çalışmıyor. Başka reklam engelleyici program var mı ?
cengizz' Alıntı:Bendede #[font='Open Sans', sans-serif]notjustness deki sorun var . Bottlayıp rebootladıktan sonra ekran gelince kapanıyor diyor sürekli. [/font]
Şuan önceki boot.img dosyasını yükledim. Acaba bu newboot.img kurmadan direk [font='Open Sans', sans-serif]recovery-twrp.img bootlasam olur mu supersu zip yüklemek için ?[/font]
cengizz' Alıntı:bootloader kilidini 5.1.1 rootlarken açmıştım ama 6.0 güncellemesinden sonra yapmadım. Yapmam gerekiyor mu
Gerekmez.cengizz' Alıntı:bootloader kilidini 5.1.1 rootlarken açmıştım ama 6.0 güncellemesinden sonra yapmadım. Yapmam gerekiyor mu
Wes' Alıntı:Adaway nedene çalışmıyor. Başka reklam engelleyici program var mı ?
cengizz' Alıntı:Hocam çözüm şu olabilir mi ? Diyorum ki şimdi bu newboot.img flash layınca telefon açılınca tekrar tekrar kapanıyor . Acaba bundan sonra ''fastboot boot recovery-twrp.img'' komutu ile kurulumu devam edip son işlemi de tamamlayınca açılır mı normal şekilde ? yoksa daha da mı bozulur söyleyin ona göre deniycem. Bu arada telefonum 4g dual
cengizz' Alıntı:Şuan mecburen deniyorum. Son çare olarak
cengizz' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Boot demek o anlık olması anlamanı gelir , olmaz.
Şuan mecburen deniyorum. Son çare olarak