Ses açma ve power tuşuyla açın telefonunuzu, tekrar ses açma ve powera basın oradan reboot to bootloadera basın.byuzun' Alıntı:bootloadere nasıl geçilir yeniyim adım adım anlatır mısınız
Rygebin' Alıntı:Ses açma ve power tuşuyla açın telefonunuzu, tekrar ses açma ve powera basın oradan reboot to bootloadera basın.byuzun' Alıntı:bootloadere nasıl geçilir yeniyim adım adım anlatır mısınız
eskiyapar' Alıntı:Hayır.Diğerleri pcde olacak.Onları ayrı ayrı klasöre koy.Shıft basılıyken klasöre sağ tıkla komut penceresini burada aç de komutları sırayla ver.Telefon bootloader de olsun.
Stabil daha iyidir denebilir.mahir02' Alıntı:Bu verdiğiniz twrp recovery stabil mi bnde wileyfox için yükledim reboot edince hemen atmıyor donuyor.. Bu verdiğiniz stabil ise bunu kurayim @Rygebin
Rygebin' Alıntı:Stabil daha iyidir denebilir.mahir02' Alıntı:Bu verdiğiniz twrp recovery stabil mi bnde wileyfox için yükledim reboot edince hemen atmıyor donuyor.. Bu verdiğiniz stabil ise bunu kurayim @Rygebin
Rygebin' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]@t_sasak özel mesajınızı açabilir misiniz lütfen pm atamıyorum[/font]
mahir02' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Stabil daha iyidir denebilir.mahir02' Alıntı:Bu verdiğiniz twrp recovery stabil mi bnde wileyfox için yükledim reboot edince hemen atmıyor donuyor.. Bu verdiğiniz stabil ise bunu kurayim @Rygebin
Wileyfox a flashy ile gömsem sıkıntı olmaz deil mi?
Hocam Ayrıca hocam xposed için önerdiğiniz xtana olmadı optimize ediyor dedi açılmadı bir türlü tel format atmak durumunda kaldım oda twrp adam gbi çalışmıyordu birşekilde başardım o yüzden xstana önermem arkadaşlara
Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Stabil daha iyidir denebilir.mahir02' Alıntı:Bu verdiğiniz twrp recovery stabil mi bnde wileyfox için yükledim reboot edince hemen atmıyor donuyor.. Bu verdiğiniz stabil ise bunu kurayim @Rygebin
Wileyfox a flashy ile gömsem sıkıntı olmaz deil mi?
Hocam Ayrıca hocam xposed için önerdiğiniz xtana olmadı optimize ediyor dedi açılmadı bir türlü tel format atmak durumunda kaldım oda twrp adam gbi çalışmıyordu birşekilde başardım o yüzden xstana önermem arkadaşlara
O ekrana çok rastlayacaksınız..
4 kere kapatıp açarsanız boot gelirdi.
eskiyapar' Alıntı:İşlem tamam. Şu güç menüsüne yeniden başlat nasıl ekleriz?Artık rootladık.
Flashify ile kurarsan twrp silinmiyor.atahan' Alıntı:evet 6.0.1 e root u attım xposedida kuruyorum suanda bu twrp tekrardan acılısta silinıyor galba 2.kez girilmiyor mu benmi yanlış bişiler yapıyorum
eskiyapar' Alıntı:Flashify ile kurarsan twrp silinmiyor.atahan' Alıntı:evet 6.0.1 e root u attım xposedida kuruyorum suanda bu twrp tekrardan acılısta silinıyor galba 2.kez girilmiyor mu benmi yanlış bişiler yapıyorum
atahan' Alıntı:evet 6.0.1 e root u attım xposedida kuruyorum suanda bu twrp tekrardan acılısta silinıyor galba 2.kez girilmiyor mu benmi yanlış bişiler yapıyorum
Nhmanas' Alıntı:6.0.1 stock + root + xposed + viper4android + gravity box + greenify pro
Sonunda bunlar olacak