akin28' Alıntı:
sen güncellemeyi kullanıcı yapmalı diyorsun ben sadece güncel bir romda güncel programlar kullanılmalı diyorum ki güncellemeler datayı doldurmasın aslında haklısın kullanıcı bunları yapabilir zaten datam dolunca google uygulamalarını sisteme taşıcam ama daha romu kurmakta zorlanan kullanıcı bunu nasıl yapacak aslında bu her romda var her romda var diye 4 4 lük bir rom kullanamayacak mıyız bildirim çubuğu ayarı derken bildirim çubuğundaki kısayolları değiştiremiyoruz host dosyasını sen yanlış anlamışsın host dosyası çalışıyor aslında yeni uygulamalarda çalışmıyor neyse bazı uygulama ve siteler adblock uyarısı veriyor haliyle açılmıyorlar ilk sayfada bununla ilgili bir açıklama olsaydı iyi olurdu tabi çözümü basit host dosyasını sileceksiniz
her kullanıcının yükleyeceği uygulamalar farklı
ben burda Sizin yükleyeceğiniz her ugyulamanın Güncel Halini Roma Ekleyemem ?
4x4 lük bir rom düşüncen varsa buyur sen yap görelim kullanalım
Her romun kendine ait özelliikleri olur ha sen şu bu olsun diyorsan dediğim gibi kendin yapıcaksın kendi zevkine göre
paylaşırsan elbet senle aynı zevkte birileri o romu kullanıcaktır .
benim iddaam olmadı kendi zevkime uygun bir rom hazırladım yüklemek yüklememek sana kalmış bir şey
Rom kurmakta Zorlanan Bir Kullanıcı ROM kurmayacak Bizim Milletin En Büyük Hatası Bu Bilmediği İşlere bulaşmak
Forumlarda Milyonlarca Konu var Rom nedir artı ve eksileri nedir bunları okuyacak anlayacak Ondan sonra Bu işlere girişecek
Ben Bir Cihaza Rom kuracaksam Öncelikle Orjinal Roma Geri Dönüş varmı Varsa Nasıl Ne Gerekir Onları Temin ederim
Ondan sonra Rom işlerine Girişirim bunu Yaptığınız zaman Bu Tarz Yorumlar Yazmak zorunda Kalmazsınız