emurat' Alıntı:makinaakafa' Alıntı:Ses sorunu derken zaten genel seslerde sorun yok arkadaslar yanlis anlasilmasin. Ben sadece hoparlorden konusma yaparken gelen sesden bahsediyorum. Stock jb sadece bu ses tatmin edici benim icin. Hoparlorde. Konusmayi cok kullandigim icin sorun oluyor orochi hocam insallah cozum bulunur kolay gelsin sagolun
Hocam ahize sesini denedim bana gayet yeterli geldi. Senin dediğin telefonu masaya koyup hoparlör açık şekilde konuşurken gelen sestenmi bahsediyorsun?
Ustad apk larını Kitkat romdan aldım şimdi kursam çalışmazmı? Misal Amigo_Music.apk diyor aldığım dosya bu amigo ne demek niye çalışmıyor? Peki çalışması için ne yapabilirim. Yada başka bir dialer nerden bulabilirim?Orochi™' Alıntı:Dialer standart aosp KK aosplerde hep aynidir
Müzik çalar standart olarak ekledim sen zevkine uygun bi çaları yükleyebilirsin
Stabil KK dedi gimiz romdaki her uygulamayı alamazsin
Dialer alamazsınız mesajla çalışmaz son güncelleme amigo OS oldugundan
Anlatım için link verebilirmisin üstad.Orochi™' Alıntı:Başka dialer direk çalışmaz port gerekir hele hele amigo OS taki ise isin baya zor
Music uygulamasını kurup dene olmazsa system/app e eklenen gerek forumda systemr uygulama ekleme anlatımına bak
emurat' Alıntı:Anlatım için link verebilirmisin üstad.Orochi™' Alıntı:Başka dialer direk çalışmaz port gerekir hele hele amigo OS taki ise isin baya zor
Music uygulamasını kurup dene olmazsa system/app e eklenen gerek forumda systemr uygulama ekleme anlatımına bak
makinaakafa' Alıntı:emurat' Alıntı:Anlatım için link verebilirmisin üstad.Orochi™' Alıntı:Başka dialer direk çalışmaz port gerekir hele hele amigo OS taki ise isin baya zor
http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-system-e-dosya-ekleme-ve-izin-ayarlama.html
hanedan43' Alıntı:romdaki ses arttırma
ayarlar-gidgat-mühendis moduenginer mode
buraya gelince Hardware Testing
audio ya giriş
normal mode-heatset mode-loudspeaker mode
bölümlerinde değerleri son arttırın
ben şuan memnunum.
LEAVE_IN' Alıntı:berker' Alıntı:Jelly Bean'den direkt yükleme yapabilir miyim sorun olur mu
Telefonunuzda root ve cwm varsa hiçbir sıkıntı olmadan romu kurabilirsiniz
Orochi™' Alıntı:Cwm ( 5.5 üstü ) KitKat uyumluysa yapabilirsin