R
RomMaster
Eline sağlık knk
palaone' Alıntı:AloneMan' Alıntı:palaone' Alıntı:excalibur' Alıntı:Hocam sanal tuslari nasil kapatiyoruz ?
[font='Open Sans', sans-serif][b]Sanal Tuş Kapatma Fix : [/b][/font][/color][color=#2574a9][font='Open Sans', sans-serif][url=https://yadi.sk/d/AnckHjVSktpZU]https://yadi.sk/d/AnckHjVSktpZU[/url] ' cwmden kur direk
[/font][/color]
[/quote]
Buildprop uyumlu değil bekleyin fix vericem
[/quote]
tamam hocam ben direk bunu kurdum kapandı sanal tuşlar herhangi bir sorunda yasamadım ama eğer sorun varsa silelim linki
[/quote]
Silelim ben fix ekledim konuya
[quote='RomMaster']
Eline sağlık knk
Sağol kanka
SuperDroid' Alıntı:@"AloneMan" play hizmetleri hatasinin gitmesi icin romdaki GmsCore.apk icindeki lib klasorundeki armeabi-v7a klasorunden tum libleri al ve roma at
Bir kere hata veriyor çalışmasında sıkıntı yok @"SuperDroid"
ahmets123' Alıntı:@"AloneMan" hocam sarj durumunu deneme şansınız oldu mu?
Eien®' Alıntı:
Hocam bir yere girdigimizde wifi mobil iconlari batarya iconuna gore soluk bir renk aliyor cozumu varmidir
hommesol' Alıntı:Bugüne kadar kullandığım en iyi rom diyebilirim ellerinize sağlık
Kngking' Alıntı:Arkadaşlar ellerinize sağlık ROM çok güzel gözüküyor romda sanal tuş takımı var gibi duruyor benim tuş takımında 2 gündür bi sıkıntı var bu ROM isimi gorur mu acaba
ByRomcu™' Alıntı:An itibariyle romu çökerttim
Titanium backup yedeği aldım recoveryden yüklenen,
romu kurdum açtım geri geri backupu kurdum reboot atarken tel simsiyah ekran oluyor.
napalım backup kullanmıcaz :rool:
Çok kullandım da neden oldu hala anlayamadım.AloneMan' Alıntı:Kngking' Alıntı:Arkadaşlar ellerinize sağlık ROM çok güzel gözüküyor romda sanal tuş takımı var gibi duruyor benim tuş takımında 2 gündür bi sıkıntı var bu ROM isimi gorur mu acaba
Dene istersen. Bence işini görür
ByRomcu™' Alıntı:An itibariyle romu çökerttim
Titanium backup yedeği aldım recoveryden yüklenen,
romu kurdum açtım geri geri backupu kurdum reboot atarken tel simsiyah ekran oluyor.
napalım backup kullanmıcaz :rool:
Hiç titanium kullanmadığım için bilemiyorum
Eien®' Alıntı:Hocam bu arada toggle bar animasyonu asiri guzel olmus hic kasma takilma yok
Alphabet' Alıntı:Elinize Sağlık
ByRomcu™' Alıntı:Peki buna Dark Theme gelicekmi ben v6da çok beğenmiştim
ByRomcu™' Alıntı:@"AloneMan" bu son uygulamalardaki sorulari yes diyerek gecmistim begenmedim geri degistirme nerden bulamadim
(Cok soru sorduk hakkini helal et)
mrjack' Alıntı:Gerçekten müthiş olmuş özellikle bildirim çubuğunun kasmaması müthiş ellerine sağlık