mehmet1999
Kayıtlı Üye
iyi çalışma tşk
gmdtakip' Alıntı:Hocam müzik durdu hatası alıyorum arada normal dolaşırken geliyor temiz kurulum yaptm dark romdada buşekilde oluyordu birde bende weather setting hata veriyor ...
AloneMan' Alıntı:Kngking' Alıntı:Arkadaşlar ellerinize sağlık ROM çok güzel gözüküyor romda sanal tuş takımı var gibi duruyor benim tuş takımında 2 gündür bi sıkıntı var bu ROM isimi gorur mu acaba
Dene istersen. Bence işini görür
ByRomcu™' Alıntı:An itibariyle romu çökerttim
Titanium backup yedeği aldım recoveryden yüklenen,
romu kurdum açtım geri geri backupu kurdum reboot atarken tel simsiyah ekran oluyor.
napalım backup kullanmıcaz :rool:
Hiç titanium kullanmadığım için bilemiyorum
Eien®' Alıntı:Hocam buildprop google playde cogu programla uyumsuz clash of clans score gibi oyunlari desteklemiyor
Kngking' Alıntı:AloneMan' Alıntı:Kngking' Alıntı:Arkadaşlar ellerinize sağlık ROM çok güzel gözüküyor romda sanal tuş takımı var gibi duruyor benim tuş takımında 2 gündür bi sıkıntı var bu ROM isimi gorur mu acaba
Dene istersen. Bence işini görür
ByRomcu™' Alıntı:An itibariyle romu çökerttim
Titanium backup yedeği aldım recoveryden yüklenen,
romu kurdum açtım geri geri backupu kurdum reboot atarken tel simsiyah ekran oluyor.
napalım backup kullanmıcaz :rool:
Hiç titanium kullanmadığım için bilemiyorum
Yanı romda sanal tuş takımı var mı arkadaşlar
ArdaKozkı' Alıntı:Elinize sağlık beyler.Ekranı daha yeni düzelttim.2016'nın ilk romunuda atmış oluyorum
Frozen' Alıntı:Dark theme çalışması mı başlatsam
serkan75' Alıntı:Eline sağlık. Bence en stabil, en iyi marsmallow tarzı rom budur.
AloneMan' Alıntı:serkan75' Alıntı:Eline sağlık. Bence en stabil, en iyi marsmallow tarzı rom budur.
Teşekkürler
sifremen' Alıntı:Eline sağlık indirdim şimdi kurucam.Teşekkürler...
sifremen' Alıntı:Play store giremedim.Kimlik doğrulama gerekli.Google hesabınızda oturum açmalısınız diyor.Halbuki oturum açtım.Rehberde bile Google hesabı rehber görünüyor.
AloneMan' Alıntı:sifremen' Alıntı:Play store giremedim.Kimlik doğrulama gerekli.Google hesabınızda oturum açmalısınız diyor.Halbuki oturum açtım.Rehberde bile Google hesabı rehber görünüyor.
Yeniden başlatın telefonu düzelecektir
sifremen' Alıntı:AloneMan' Alıntı:sifremen' Alıntı:Play store giremedim.Kimlik doğrulama gerekli.Google hesabınızda oturum açmalısınız diyor.Halbuki oturum açtım.Rehberde bile Google hesabı rehber görünüyor.
Yeniden başlatın telefonu düzelecektir
Teşekkürler.Düzeldi.
Frozen' Alıntı:Dark theme çalışması mı başlatsam