Muhammed Akif Kulak' Alıntı:Sanal tuşu kapatınca boşluk kalıyor mu
kerem4535' Alıntı:eline sağlık yasin abi güzel olmuş
karabb364' Alıntı:WhatsApp bildirimleri geç geliyor
maraza' Alıntı:Usta dolby çalışırmı, çalışırsa hangi versiyon, bar mod isteğe göre özelleştirilebiliyormu, xposed sıkıntısı varmı ve ayrıca gene döktürmüşsün tebrikler
talia' Alıntı:Hocam rom cidden çok güzel stabil ve görünümü güzel a ama bu yeni verdiğin fix de üst kısım konuya eklediğin ekran görüntüsü gibi oldu ama değiştirmek istiyorum nasıl yapıcam, ayarlardan olmuyor
AloneMan' Alıntı:talia' Alıntı:Hocam rom cidden çok güzel stabil ve görünümü güzel a ama bu yeni verdiğin fix de üst kısım konuya eklediğin ekran görüntüsü gibi oldu ama değiştirmek istiyorum nasıl yapıcam, ayarlardan olmuyor
Kardeşim değişmez eski haline dönmek zorundasın. Onun için de fix hazırlarım müsterih olun
Flyme Status Bar Moddan Memnun Olmayanlar İçin Moddan Geriye Dönüş Fixi Konuya Eklenmiştir.
talia' Alıntı:AloneMan' Alıntı:talia' Alıntı:Hocam rom cidden çok güzel stabil ve görünümü güzel a ama bu yeni verdiğin fix de üst kısım konuya eklediğin ekran görüntüsü gibi oldu ama değiştirmek istiyorum nasıl yapıcam, ayarlardan olmuyor
Kardeşim değişmez eski haline dönmek zorundasın. Onun için de fix hazırlarım müsterih olun
Flyme Status Bar Moddan Memnun Olmayanlar İçin Moddan Geriye Dönüş Fixi Konuya Eklenmiştir.
Böyle ilgilendiğin için teşekkürler hocam Rom cidden çok güzel
Jiraiya' Alıntı:Status bar flyme sen daha çok symbiani andırıyor ve bu çok hoşuma gittiği için indiriyorum
Gauraav' Alıntı:@"AloneMan" what about adding clear recent app button.
AloneMan' Alıntı:Gauraav' Alıntı:@"AloneMan" what about adding clear recent app button.
Maybe next version
Gauraav' Alıntı:AloneMan' Alıntı:Gauraav' Alıntı:@"AloneMan" what about adding clear recent app button.
Maybe next version
Thanks .. . . I am also getting fc when I click on weather setting ... Any fix for that?