badooxl' Alıntı:Ellerinize sağlık
mrjack' Alıntı:Navigations bar nasıl kapatılıcak ?
Frozen' Alıntı:Elimize sağlık F.A.T Team
Mertcan Akdoğan' Alıntı:Hocam ellerinize saglik rom cok guzel olmus fakat bir sorunum var ekran kirildiktan sonra tamirden geldi geleli on kameranin yanindaki kirmizi isikli sensorde sorun vardi icerden kirmizi Işık geliyor fakat calismiyodu gecenlerde kurdugum unofficial cm11 romda duzgun calismaya basladi az once sizin romunuzu kurdugumda ise ayni sorun devam etti. Bu sorunum verebileceginiz bir fix ile cozulur mu
AloneMan' Alıntı:Mertcan Akdoğan' Alıntı:Hocam ellerinize saglik rom cok guzel olmus fakat bir sorunum var ekran kirildiktan sonra tamirden geldi geleli on kameranin yanindaki kirmizi isikli sensorde sorun vardi icerden kirmizi Işık geliyor fakat calismiyodu gecenlerde kurdugum unofficial cm11 romda duzgun calismaya basladi az once sizin romunuzu kurdugumda ise ayni sorun devam etti. Bu sorunum verebileceginiz bir fix ile cozulur mu
Fixle çözülecek bir şey değil ama bakarım bi çaresine
mrjack' Alıntı:Eline sağlık bence olmuş bu Ayrıca normal kullanımda batarya 5 dk da bir %1 şarj yiyor müthiş.
mrjack' Alıntı:Eline sağlık bence olmuş bu Ayrıca normal kullanımda batarya 5 dk da bir %1 şarj yiyor müthiş.
FoggyFa' Alıntı:Eline saglik guzel gorunuyor ama bahsettigim sebebpden oturu kurmayacagim :/
gmdtakip' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:Eline saglik guzel gorunuyor ama bahsettigim sebebpden oturu kurmayacagim :/
Hocam sorun derken romla ilgili bir hatamı var kurucaktmda kafam karştı...
FoggyFa' Alıntı:gmdtakip' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:Eline saglik guzel gorunuyor ama bahsettigim sebebpden oturu kurmayacagim :/
Hocam sorun derken romla ilgili bir hatamı var kurucaktmda kafam karştı...
Yok ben biraz düzen bozuklugu olan birisiyim de
Bildirim cubugundaki parlaklik butonu pixellesmis onu gordukce kafayi yerim ondan kurmuyorum boyle romlari
Muhammed Akif Kulak' Alıntı:Bildirim sorununun olmadığından emin misin?
Muhammed Akif Kulak' Alıntı:Yok hocam kurmadan önce öğrenmek istemiştim çok sağolasın
Rom kaç mb