Hiç mi sıkıntı yok? Stokla aynı mı?
Wifi de de sıkıntı yok tekrar yükle romu
Wifi de de sıkıntı yok tekrar yükle romu
F2fs kurulmuyorArkadaşlar bende pie rom kurlu ben direk bu romu f2s olarak kursam olurmu
Batarya ölü değil yeni değiştim stock romda hiç sıkıntı olmuyor şarjım saniyeden hızlı düşüyor sıfıra gelince kapanıyor açıyorum tekrar şarj %25 görünüyor oda 5dk. bitiyorArkadaşlar öncelikle şu an da başka Roma geçme imkanım yok. WiFi sorunu çok can sıkıyor modeme bitişik ayakta duruyorum yine de çekmiyor sürekli bağlantı kopuyor buna bir çözüm bulan var mı. Modem dosyası mıdır nedir onu atsak?
[automerge]1549993919[/automerge]
Bu arada şarj sorunu olanlar bataryayı değiştirsin romda sıkıntı yok bataryalarınız ölü.
Batarya Kalibrasyon uygulamaları ile işlem yapmayı deneyin. Sorununuz çözülecektir.Batarya ölü değil yeni değiştim stock romda hiç sıkıntı olmuyor şarjım saniyeden hızlı düşüyor sıfıra gelince kapanıyor açıyorum tekrar şarj %25 görünüyor oda 5dk. bitiyor
Bu bahsettiğim uygulamayı bulamadım adı nedir acabaReklamla ilgili sorunuz için şunu söyleyeyim. Sstock MIUI da bile reklam var dediğiniz uygulamalarda. Ama internette reklamları nasıl kapatabileceğinize dair kaynaklar mevcut.
[automerge]1550070757[/automerge]
Batarya Kalibrasyon uygulamaları ile işlem yapmayı deneyin. Sorununuz çözülecektir.
Edit: önceki mesajlarda bir uygulama adı verilmişti ama kalibrasyona ihtiyacım olmadığı için denemedim
AdAwayBu bahsettiğim uygulamayı bulamadım adı nedir acaba
Ben fark göremedimMobil veri kullanan varsa bu romu tavsiye etmiyorum. Hız düşüyor. Stok roma göre.
160 mbps ile indirme yapıyorumMobil veri kullanan varsa bu romu tavsiye etmiyorum. Hız düşüyor. Stok roma göre.
Ben kalibrasyon uygulamasının adını sormuştum.AdAway
Aynen çözüm bulabildin mi bende de ayniBeyler saat ayarları sorunlu elle ayarladım ama face'de vs 1 dk önce paylaşılan post 1 saat önce paylaşılmış gösteriliyor