İlgili telefon şu an yanımda değil ama build.prob editör içerisinde arama bölümü var. Oradan Hal3 ü aratıp bulabilirsiniz. Daha sonrasında da parametreyi değiştiringoogle camera kullanan arkadaşlar hal3 komutunu enabled=1 olarak değiştirdiğiniz yerin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
parametre konusunda sıkıntım yok, şu an journey rom kullanıyorum.İlgili telefon şu an yanımda değil ama build.prob editör içerisinde arama bölümü var. Oradan Hal3 ü aratıp bulabilirsiniz. Daha sonrasında da parametreyi değiştirin
Denedim de çok fazla şarj yiyor.Tam ekran için play storede uygulama var indir sorunsuz kullanabilirsiniz
Ay sonu bende alıyorum 8 litegm 5 plus cihazımı sattım mi 8lite aldım
Hocam ekran çözünürlüğünü nasıl düşürdünüzRomu kullanırken ön flaş sorun olmadı zaten kuvvetli bir ön flaşa sahip olmadığı için gcam daki ekran flaşı yeterli geliyor bana journey ile kıyaslayacak olursak bence miui şarj konusunda bir tık geride olsada kullanıcı arayüzü ve gcam oldukça öne taşıyor ekran çözünürlüğü düşürdüm hd olarak kullanıyorum 300 dpi 720/1280 daha akıcı olduğunu düşünüyorum böyle olunca rahatsızlık da vermiyor şarj için de bir+ daha uzun dayanıyor rahatsız etme modu biraz problemli sanki basınca aktif görünmüyor ama çalışıyor tekrar basınca kapanıyor ama aktif görünüyor çok ta sorun edilecek bişey değil Asderdd hocama teşekkürler
+1Hocam ekran çözünürlüğünü nasıl düşürdünüz
Stock 8.0 da 59.828 aldıTelefonu AnTuTu testini yukledim ve denedim 58277 puan aldı deneyen olursa bildirsin
Journey Ui 62k civarı almıştıStock 8.0 da 59.828 aldı