ahmet55300
Kayıtlı Üye
Kamera sorunu olan varmı .video çekiyor fakat oynatmiyor .sadece sesler geliyor.Başına gelen yardımcı olabilecek olan varmı .Sayın yöneticiler.
Roma update gelecek mi hocam bilgilendirir misiniz ?
Bu arada eline sağlık akıyor
Kamera sorunu olan varmı .video çekiyor fakat oynatmiyor .sadece sesler geliyor.Başına gelen yardımcı olabilecek olan varmı .Sayın yöneticiler.
güncelleme konusunda neden acıklama yapılmıyor acaba gelecekmi gelmeyecekmi onu söyleseler ona göre kullansak bizde romu.
tam ekran modundaki sorunda düzeltilecekmi acabaRoma güncelleme gelecek ancak şu sıralar meşgul olduğum için tarih veremiyorum. Video sorunu sonradan fark edildi, geçici bir çözüm olarak cihazı yeniden baslatirsaniz video kaydı normal şekilde çalışacaktır.
Resime koydum zaten one uio hangi tema ya yukardaki foto
[automerge]1549881051[/automerge]
tam ekran modundaki sorunda düzeltilecekmi acaba
Körlük işte. teşekkürlerResime koydum zaten one ui
Hocam Pie rom ne oldu? Hiçbir şey söylemiyorsunuz.Roma güncelleme gelecek ancak şu sıralar meşgul olduğum için tarih veremiyorum. Video sorunu sonradan fark edildi, geçici bir çözüm olarak cihazı yeniden baslatirsaniz video kaydı normal şekilde çalışacaktır.
Müsait olunca onunla da ilgileneceğim. Tüm romları aynı anda paylaşmak gibi bir niyetim yok.Hocam Pie rom ne oldu? Hiçbir şey söylemiyorsunuz.
Playden Easy DPİ changer uygulamasını indir .Hocam ekran çözünürlüğünü nasıl düşürdünüz
Denedim kurulmuyormuşF2FS olarak kurabilir miyiz romu?
Birazcık önceki yorumları okusanız. 20 kişi aynı sorunu yazdı.Hocam bir bug var. Video çekemiyorum. Çektiğim videolar çalışmıyor. Ne whatsappta ne de normal kamerada video çekilmiyor. Sonradan oluştu bu sorun.
yemekte yapsın mı? ukela anla artık bu telefon sorunluhocam pie rom gelsin artık şarjıda iyi gitsin lütfen
[automerge]1549976788[/automerge]
hocam sizi merakla bekliyoruz lütfen şarj az gitsin
Wifi de de sıkıntı yok tekrar yükle romuArkadaşlar öncelikle şu an da başka Roma geçme imkanım yok. WiFi sorunu çok can sıkıyor modeme bitişik ayakta duruyorum yine de çekmiyor sürekli bağlantı kopuyor buna bir çözüm bulan var mı. Modem dosyası mıdır nedir onu atsak?
[automerge]1549993919[/automerge]
Bu arada şarj sorunu olanlar bataryayı değiştirsin romda sıkıntı yok bataryalarınız ölü.
Asderd Hocam, pie rom da Treble destekli olacak mı, Yapacak mı siniz.Müsait olunca onunla da ilgileneceğim. Tüm romları aynı anda paylaşmak gibi bir niyetim yok.