erdincfe' Alıntı:@"Asderdd" rom harika ufak tefek problemleri hariç. Gerçi kullanmaya engel değil ama bunlar için bir fix verirsen bu rom tadından yenmez :rool:
1 . Yakınlık sensörü bazen kendi kendine çalışıyor ancak ekranı kilitleyip tekrar açtığımda kapanıyor
2. Son uygulamalar bölümünde çalışan uygulamayı parmakla yukarı sürükleyip kapatırken ufak tefek buglar oluşuyor donuyormuş hissiyatı hiç hoş değil.
3. Wifi ingilizce yapmadan baglanmiyor
4. Rehber uygulaması tam istediğim gibi yalnız şu sarı sayfalar bölümü kapatilabilirse daha hoş olur. Rehberde olmayan bir numara-isim girildiğinde çince yazılar gelmesin ne gerek var :angel:
5. Belki benim telle alakalıdır bilmiyorum ama Güç tüketim ayarları > Donanım sekmesine girdiğimde Radyonun haddinden fazla pil tükettiği görülüyor (radyo dediği şeyin içine şu dinledigimiz Radyonun dışında başka işlevi varsa o başka tabi)
Uzun süredir guncelleme vermemissiniz roma eğer bundan sonrada vermeyecekseniz bile en azından bilgi verirseniz memnun olurum. Çalışmalarınızda başarılar. Kolay gelsin :goodbye:
husmer_22' Alıntı:erdincfe' Alıntı:@"Asderdd" rom harika ufak tefek problemleri hariç. Gerçi kullanmaya engel değil ama bunlar için bir fix verirsen bu rom tadından yenmez :rool:
1 . Yakınlık sensörü bazen kendi kendine çalışıyor ancak ekranı kilitleyip tekrar açtığımda kapanıyor
2. Son uygulamalar bölümünde çalışan uygulamayı parmakla yukarı sürükleyip kapatırken ufak tefek buglar oluşuyor donuyormuş hissiyatı hiç hoş değil.
3. Wifi ingilizce yapmadan baglanmiyor
4. Rehber uygulaması tam istediğim gibi yalnız şu sarı sayfalar bölümü kapatilabilirse daha hoş olur. Rehberde olmayan bir numara-isim girildiğinde çince yazılar gelmesin ne gerek var :angel:
5. Belki benim telle alakalıdır bilmiyorum ama Güç tüketim ayarları > Donanım sekmesine girdiğimde Radyonun haddinden fazla pil tükettiği görülüyor (radyo dediği şeyin içine şu dinledigimiz Radyonun dışında başka işlevi varsa o başka tabi)
Uzun süredir guncelleme vermemissiniz roma eğer bundan sonrada vermeyecekseniz bile en azından bilgi verirseniz memnun olurum. Çalışmalarınızda başarılar. Kolay gelsin :goodbye:
ASLINDA ROM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL. GÖRSELLİK AÇISINDAN DESTEK VERİLMESİ GEREK
u.turankaya' Alıntı:Rom a destek verilecek mi
Wes' Alıntı:OS Romların kralı güncelleniyor. Eline sağlık İhsan
HELAL SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM VALLA.Asderdd' Alıntı:u.turankaya' Alıntı:Rom a destek verilecek mi
Bir kaç gün sonra 1516 sürümünü vereceğim.
Ayrıca 2. simdeki 3g sorununu da hallet
Asderdd' Alıntı:u.turankaya' Alıntı:Rom a destek verilecek mi
Bir kaç gün sonra 1516 sürümünü vereceğim.
Ayrıca 2. simdeki 3g sorununu da hallettik.
husmer_22' Alıntı:Arkadaşlar aslında bu lenovo telefonlar türkiyede satılıyor ve türkçe. bu romlardan portlanamaz mı. dil için ayrıca uğraşmaya gerek kalmadan.
Incredible™' Alıntı:husmer_22' Alıntı:Arkadaşlar aslında bu lenovo telefonlar türkiyede satılıyor ve türkçe. bu romlardan portlanamaz mı. dil için ayrıca uğraşmaya gerek kalmadan.
dil dosyaları büyük ihtimal onların romundan alınıyordur kardeşim
Asderdd' Alıntı:Türkçe çevirisi tarafımdan yapıldı.
Çevirinin bir bölümü Lenovo Vibe X2'den alındı ve birçok yerde olan saçma sapan cümleler ve çeviri hataları düzeltildi.
Geriye kalan binlerce satır tek tek çevrildi ve hala bitmedi. (Çevrilmeyen bölümler en kısa süre içerisinde çevrilecek.)