Maalesefoverlord' Alıntı:engiin peki 2. sim için 3g sorununa çözüm varmı bu arada tavsiyelerin için teşekkürler
engiin' Alıntı:Maalesefoverlord' Alıntı:engiin peki 2. sim için 3g sorununa çözüm varmı bu arada tavsiyelerin için teşekkürler
engiin' Alıntı:Arkadaşlar wi-fi sorunu yaşayanlar romu twrp ile kursunlar,bildirim gelmeyen uygulamaları da sistem uygulaması yaparsanız problem kalmıyor
erdincfe' Alıntı:tam aradığım gibi bir rom tek eksik gördğüğm yanı benim 4gb lık discoveride kameradan galeriye geçiş yapmıyor...row kamera ve galeridede aynı problem var mı acaba onu kursam düzelir mi? [font='Open Sans', sans-serif]Asderdd[/font]
FoggyFa' Alıntı:erdincfe' Alıntı:tam aradığım gibi bir rom tek eksik gördğüğm yanı benim 4gb lık discoveride kameradan galeriye geçiş yapmıyor...row kamera ve galeridede aynı problem var mı acaba onu kursam düzelir mi? [font='Open Sans', sans-serif]Asderdd[/font]
Onun sebebı turkce dıl yanılmıyorsam
Kameradan galeriye geçiş sorunu Türkçe dilden kaynaklanıyor, row kamera da böyle bir sorun yok.erdincfe' Alıntı:tam aradığım gibi bir rom tek eksik gördğüğm yanı benim 4gb lık discoveride kameradan galeriye geçiş yapmıyor...row kamera ve galeridede aynı problem var mı acaba onu kursam düzelir mi? [font='Open Sans', sans-serif]Asderdd[/font]
Asderdd' Alıntı:Kameradan galeriye geçiş sorunu Türkçe dilden kaynaklanıyor, row kamera da böyle bir sorun yok.erdincfe' Alıntı:tam aradığım gibi bir rom tek eksik gördğüğm yanı benim 4gb lık discoveride kameradan galeriye geçiş yapmıyor...row kamera ve galeridede aynı problem var mı acaba onu kursam düzelir mi? [font='Open Sans', sans-serif]Asderdd[/font]