attmehmet' Alıntı:Romu kuramıyorum.Twrp kendini yeniden başlatıyor. Partition falan mı gerekiyor acaba yardımcı olurmusunuz
uater' Alıntı:Cok güzel ama "
Çok sıkıntılı rom ya heyecanla geliştirme ve düzeltmeler bekliyorum olursa bidaha yükleyecem
tnhn18' Alıntı:Hocam istediğim zil sesini ayarlayamiyorum ekle te tikliyorum hata veriyor fix verirsen güzel olur ilgilendiğini için simdi den teşekkürler
nd786' Alıntı:many thanks creative .... after continous work of two days this rom is fully stable for my phone mtk6589 can i share your rom with others of frinds AND I WILL SURELY MENTION THAT I HAVE TAKEN FROM YOU YOU ARE THE MAIN DEVELOPER
aska_surgun' Alıntı:Ellerine sağlık kardeşim
Wincers' Alıntı:O kadar dolaniyordum rom diye iyiki denemisim 10 numara rom.. Biraz takılmalar var ona bu fix verirsen tadindan yenmez emeğine sağlık
Creative®' Alıntı:Wincers' Alıntı:O kadar dolaniyordum rom diye iyiki denemisim 10 numara rom.. Biraz takılmalar var ona bu fix verirsen tadindan yenmez emeğine sağlık
Takilmalar için tweak eklenebilir.
furkanserdar' Alıntı:Selamın Aleyküm rom çok güzel ellerinize saglik fakat tarayici ve facebook uygulamasi calismiyor bunlari nasil yapabiliriz
barbadoz' Alıntı:fix i instal zip diyip kuracagız direk dimi
barbadoz' Alıntı:Home tuşuna uzun sure basınca google asistan açılıyor bunu kapatıp geçmiş uygulamaları göstermesini nasıl ayarlaya bilirim gravity box la denedim beceremedim
Aynen hocam bende degistiremedim elinize sağlık çok güzel bi ROM olmuş 1yildir en çok hoşuma giden ronlardan biri oldu 2gunde birde bu arama ekranında daki staylos resmini değiştirme imkânımız var mıdır acabaCreative®' Alıntı:barbadoz' Alıntı:Home tuşuna uzun sure basınca google asistan açılıyor bunu kapatıp geçmiş uygulamaları göstermesini nasıl ayarlaya bilirim gravity box la denedim beceremedim
Seçenekler tuşuna basılı tutunca acıyor orta tusa alamadım ben