ibrahimklcklc21
Kayıtlı Üye
RE: [PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom #By Creative®
Rashr dan yeni recovery.IMG seciyorum hafıza yetersiz gibi hatalar veriyor
Rashr dan yeni recovery.IMG seciyorum hafıza yetersiz gibi hatalar veriyor
oguzhn08' Alıntı:Ellerine sağlık rom güzel olmuş.
bildirim cubugunu indirdigimde yarı kesik müzik işareti cikiyor yani herhangi bir kisayol yok sağa solada gitmiyor bendemi hata var yoksa rommu böyle
Serkan Çelik' Alıntı:kilit ekranı bozuklugu noluyor
Xposed+GravityBox[KK]batukerem5410' Alıntı:Son uygulama tusunu ortadaki nasil yapicaz ?
C' Alıntı:oguzhn08' Alıntı:Ellerine sağlık rom güzel olmuş.k
bildirim cubugunu indirdigimde yarı kesik müzik işareti cikiyor yani herhangi bir kisayol yok sağa solada gitmiyor bendemi hata var yoksa rommu böyle
dediğinizi tam anlamadım.
bildirim cubugunu asağıya gindir sonra sağ taraftan sola doğru çek çıkıyor kısayolllaroguzhn08' Alıntı:C' Alıntı:oguzhn08' Alıntı:Ellerine sağlık rom güzel olmuş.k
bildirim cubuğunu indirince wifi-gps-mobil ağ gibi kisayollar yok yani bendemi böyle yoksa rommu bu sekilde
Cenation' Alıntı:bildirim cubugunu asağıya gindir sonra sağ taraftan sola doğru çek çıkıyor kısayolllaroguzhn08' Alıntı:C' Alıntı:oguzhn08' Alıntı:Ellerine sağlık rom güzel olmuş.k
bildirim cubuğunu indirince wifi-gps-mobil ağ gibi kisayollar yok yani bendemi böyle yoksa rommu bu sekilde
oguzhn08' Alıntı:cikmiyo bro yok naaptiysam
segahvan' Alıntı:Üstad 2 link vermişsin hangisini indirelim ikiside farklımı aynımı?
Leonidas' Alıntı:Üstad öncelikle teşekkür ederim çok güzel bir rom bu istediğim herşey var lakin romu kurarken no md5 file hatası veriyor ve kurulum yapılamıyor.
Incredible™' Alıntı:Leonidas' Alıntı:Üstad öncelikle teşekkür ederim çok güzel bir rom bu istediğim herşey var lakin romu kurarken no md5 file hatası veriyor ve kurulum yapılamıyor.
lütfen kurarken philz recovery kullanın
attmehmet' Alıntı:Romu kuramıyorum.Twrp kendini yeniden başlatıyor. Partition falan mı gerekiyor acaba yardımcı olurmusunuz
Nıghtmres' Alıntı:Music durdu hatasi aliyorum skinti cikti ya