Asderdd' Alıntı:Kamera sorunu tamamen çözülmüştür, yeni build çok yakında :sigaraiciyor:
Asderdd' Alıntı:Kamera sorunu tamamen çözülmüştür, yeni build çok yakında :sigaraiciyor:
eXcision' Alıntı:os romlar ne zaman gelir
eXcision' Alıntı:Helal olsun Asderdd, bu romda orjinal romdaki gibi ısınma sorunu varmı
ayhan71' Alıntı:Asderdd' Alıntı:Kamera sorunu tamamen çözülmüştür, yeni build çok yakında :sigaraiciyor:
hocam affına sığınarak facede bazı videoları açmak istediğimizde html5.unsupported video format.try installing adobe flash.uyarısı geliyor...stock romda yoktu. veya vardı ben karşılaşmadım...bu konuyada bi bakarmısın...
bide klavye biraz kasıyor..harflerde rakamlarda geç tepkime gibi sorunlar var sanırım....
hocam inşallah çok olmuyorumdur affınıza sığınarak bu hafıza kartını çıkarılabilir disk olarak gördüğünde hafıza kartımıza uygulamalarımızı taşımak istiyorum...bunun için..bir çalışma yapabilir misiniz...dahili gördüğünde uygulama çalışıyor fakat kartı çıkardığımızda başka yerde çalıştıramıyoruz...
ayhan71' Alıntı:Link2cd root istiyor.rootlu yaptğım halde olmoyr bu sorunun android 6 da var olduğu söyleniyor...dahili olarak kurulsa hafıza kartı uygulama taşınıyor... taşınabilir olursa hafza kartı uygulama taşnmiyor....ypabilen varsa söyle sin...
Klavyeye gelince bu satırları yazarken 7_8 harf yazdıktan sonra kendi kendine büyk harfe geciyor tekrar küçük harfe geciyor.o arada yazdığım karakterleri yazmıyor... Bilmem anlatabildim mi
TheNexus' Alıntı:ayhan71' Alıntı:Link2cd root istiyor.rootlu yaptğım halde olmoyr bu sorunun android 6 da var olduğu söyleniyor...dahili olarak kurulsa hafıza kartı uygulama taşınıyor... taşınabilir olursa hafza kartı uygulama taşnmiyor....ypabilen varsa söyle sin...
Klavyeye gelince bu satırları yazarken 7_8 harf yazdıktan sonra kendi kendine büyk harfe geciyor tekrar küçük harfe geciyor.o arada yazdığım karakterleri yazmıyor... Bilmem anlatabildim mi
Google klavye kullanın sorunsuz bende. SD Maid vb kullanın onun dışında sd karta niye kurmaya çalışıyorsunuz ki 32 gb yer var.