ozhanbas' Alıntı:Hadi hacılar gelsin artık ))
Asderdd' Alıntı:Sorunsuz yeni sürüm konuya eklendi. :sigaraiciyor:
Eline sağlık adamsın, rom port cihaz neAsderdd' Alıntı:Sorunsuz yeni sürüm konuya eklendi. :sigaraiciyor:
Asderdd' Alıntı:Sorunsuz yeni sürüm konuya eklendi. :sigaraiciyor:
eXcision' Alıntı:Eline sağlık adamsın, rom port cihaz neAsderdd' Alıntı:Sorunsuz yeni sürüm konuya eklendi. :sigaraiciyor:
Asderdd' Alıntı:@eXcision, rom port değil 5 Plus için tarafımızca derlendi.
mosfet' Alıntı:hocam twrp recovery wipe yaparken kırmızı yazılar geliyor failed diyor cihazı sıfırlayamıyorum yardımcı olabilir misiniz
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
başarılı bir şekilde kurdum fakat açılışta verdor imajı sisteminiz ile eşleşmiyor. M3E26 verdorunu fılaşlayın diyor. Bu durum sorun yaratır mı?
ayrıca da gApps flaşladım kurulum sihirbazı duruyor sürekli, hiç bir şey yapamıyorum
eXcision' Alıntı:
açılışta hep böyle bir pencere çıkıyor sadece bendemi yada herkesdemi var. birde link2sd uygulamasında sistem uygulaması kaldırmıyor
Kozmetik bir hata telefonun calismasina bir etkisi yok herkeste vareXcision' Alıntı:
açılışta hep böyle bir pencere çıkıyor sadece bendemi yada herkesdemi var. birde link2sd uygulamasında sistem uygulaması kaldırmıyor
eXcision' Alıntı:link2sd uygulamasında sistem uygulaması kaldırmıyor