LelouchViBritannia
Aktif Üye
bi dm atar mısın bana ya da telegram verirsen daha hoj olur başını ağrıtayım biraz
bi dm atar mısın bana ya da telegram verirsen daha hoj olur başını ağrıtayım biraz
Merhaba. dat dosyası ayıklanırken; mevcut dat önce IMG dosyasına dönüştürülür. Ardından bu imaj ayıklanır. Siz, img dosyası oluştuğunda (./_systemnewdat içinde) o dosyanın boyutunu alacaksınız.@Kronos dat dosyasını toplarken boyut girin diyor, nereden bakıcam kusura bakmayın pek bilgim yok ta
Teşekkür ederimMerhaba. dat dosyası ayıklanırken; mevcut dat önce IMG dosyasına dönüştürülür. Ardından bu imaj ayıklanır. Siz, img dosyası oluştuğunda (./_systemnewdat içinde) o dosyanın boyutunu alacaksınız.
Rica ederim. İyi günler.Teşekkür ederim
Merhaba. Gördüğüm kadarıyla boyut girerken nokta kullanmış ve bayt yazmışsınız.@Kronos şöyle bir hata aldım
Merhaba hocam son sorumMerhaba. Gördüğüm kadarıyla boyut girerken nokta kullanmış ve bayt yazmışsınız.
Şu şekilde olmalı;
...boyut girin (byte); 745947136
Merhaba. Bu araçta hiçbir ek paket ihtiyacı yoktur. İşlemleri dikkatli yapmanız gerek sadece. Tekrar deneyin.Merhaba hocam son sorum
New.dat toplarken böyle bir hata veriyor, ext4 ile ilgili bir durummu yoksa pc de yüklü olması gereken extra bi paket gereklimi?
Bir kitchen yapacağım. Görsel arayüzlü olacak biraz. Bir çok Kitchen'i ekleyeceğim. Bunu da eklemek istedim. Detaylı konuşmak istersen DM atabilirsin. Telegram yokMerhaba. Bu araçta hiçbir ek paket ihtiyacı yoktur. İşlemleri dikkatli yapmanız gerek sadece. Tekrar deneyin.