Teşekkür ederim.Teşekkürler hocam elinize sağlık harikasınız
[doublepost=1521318420,1519595617][/doublepost]V2.0 çalışmaları başlamıştır. Yaza yetişir. Önerilerinizi buradan iletebilirsiniz.
Teşekkür ederim.Teşekkürler hocam elinize sağlık harikasınız
mesela ben bunu indirdiğimde General Mobile 4G Oreo rom üzerinde neler yaparım neler değiştiririm ? herhangi bir özellik birşey ekliyebilir miyim ? daha önce kullanmadımda ?Teşekkür ederim.
[doublepost=1521318420,1519595617][/doublepost]V2.0 çalışmaları başlamıştır. Yaza yetişir. Önerilerinizi buradan iletebilirsiniz. :emoji_slight_smile:
Merhaba. Bu araç rom geliştirmeye, düzenlemeye ve daha pek çok şeye yarayabilir. Ancak önce rom geliştirmeyi veya düzenlemeyi öğrenmeniz gerekir. İyi günler.mesela ben bunu indirdiğimde General Mobile 4G Oreo rom üzerinde neler yaparım neler değiştiririm ? herhangi bir özellik birşey ekliyebilir miyim ? daha önce kullanmadımda ?
Teşekkür Ederim Sağolun Gerekli Cevabı verdiğiniz için. Son olarak rom yüklüyken geliştire bilir miyiz ?Merhaba. Bu araç rom geliştirmeye, düzenlemeye ve daha pek çok şeye yarayabilir. Ancak önce rom geliştirmeyi veya düzenlemeyi öğrenmeniz gerekir. İyi günler.
Cihazınızda kök erişiminiz varsa neden olmasın. Ancak potansiyel risk taşır.Teşekkür Ederim :emoji_slight_smile: Sağolun :emoji_slight_smile: Gerekli Cevabı verdiğiniz için. Son olarak rom yüklüyken geliştire bilir miyiz ?
tamamdır teşekkür ederim sağolun Eline SağlıkCihazınızda kök erişiminiz varsa neden olmasın. :emoji_slight_smile: Ancak potansiyel risk taşır.
Teşekkürler.tamamdır teşekkür ederim sağolun :emoji_slight_smile: Eline Sağlık :emoji_slight_smile:
bu arada 4g Bölümü içinde flymeos konusunu iyiki sildiniz yalancı şahsiyet rom çıkıcak diye milleti umutlandırıyor sonuç gülerek geçiştiriyor çıkartmıyor sonrada upload yalanı atıyor gerekeni yaptığınız içinde ayrı teşekkür ederim.Teşekkürler.
Teşekkürler.Eline sağlık
Teşekkürler.Eline sağlık soner efendi :emoji_slight_smile:
Tam zamanında imdadıma yetişti
Teşekkür ederim.Eline sağlık muhteşemm
Teşekkürler.Hayırlı olsun,Turkdevs formundan hicbisey kaybetmeden devam ediyor . kolay gelsin
Eklendi.Güzel ve işe yarar bir araç olmuş, tebrik ederim. System.new.dat gibi dosyaları system.img'e çevirme özelliği eklerseniz daha güzel olur.
Nerelerdesiniz?la kroo bu nasıl bi nimettir lo eline sağlık vollah çok hojdur ha
telefon bozulunca eli ayağı çekmiştim dedim hadi bir bela daha alayım başıma bi gm 8 alayım dedim alınca da geldimNerelerdesiniz?
GMtelefon bozulunca eli ayağı çekmiştim dedim hadi bir bela daha alayım başıma bi gm 8 alayım dedim alınca da geldim