ByEgeLi' Alıntı:Egeliyiz bizde sonuçta.5 6 yıldır kullandıgım nick.
Celuk' Alıntı:ByEgeLi' Alıntı:Egeliyiz bizde sonuçta.5 6 yıldır kullandıgım nick.
Rom paylasirken by ByEgeli mi yaziyorsun
Celuk' Alıntı:@"FoggyFa" senin nick ini merak ediyodum gercekten biraz garipmis :rool: bayaa da nick degistirmissin artik bu sabit mi kalacak yoksa yine nick degisimi olur mu
Frankestein™' Alıntı:Death Race filmindeki Frankenstein adlı karakterden geliyor benimki de. Hayranım o filme ve karaktere.
Buradan yapımcısına selamlar :goodbye:
satiricon4545' Alıntı:satiricon bir zamanlar aralarında bulunduğum satanizim grubundan geliyor cehennem in katili olarak adlandiriliyormus baltalı katil demek
ttbpccorporation' Alıntı:ben yazmazsam olmaz bu konuya...
@celuk hocam sohbette bana şöyle demişti: "senin nickinin açılımı telefon tablet bilgisayar phablet c corporation mı?" diye sormuştu.
neyse valla ben nickimin nereden geldiğini tam olarak ben de bilmiyom (daha doğrusu hatırlamıyorum )
Rygebin' Alıntı:Rygebin aslında nick generatordan geliyor, ama japon rpgleriyle bir bağlantısı olduğunu düşünmedim değil
Apollo76' Alıntı:NASA tarafından gerçekleştirilen insanlı Ay yolculuğu projesinden esinlendim. Proje adı Apollo idi, bende Apollo76 yaptım. Yaşadığım şehrin plakası sıralaması 76 idi.
Sonuç; Apollo76
Celuk' Alıntı:
ttbpccorporation' Alıntı:ben yazmazsam olmaz bu konuya...
@celuk hocam sohbette bana şöyle demişti: "senin nickinin açılımı telefon tablet bilgisayar phablet c corporation mı?" diye sormuştu.
neyse valla ben nickimin nereden geldiğini tam olarak ben de bilmiyom (daha doğrusu hatırlamıyorum )
Evet ben demistim o sondaki c c++ kodlama dili olabilir gercekten guzel uyuyor ama corporation dan onceki harfler biraz sallamasyona benziyor
ByRomcu™' Alıntı:ByRomcu™
Rom düşkünüyüm ilk öğrendiğim sıralar launcher yükleyince tel bozuldu falan sanıyordum taa ordan buralara kadar işte :rool:
Celuk' Alıntı:Apollo76' Alıntı:NASA tarafından gerçekleştirilen insanlı Ay yolculuğu projesinden esinlendim. Proje adı Apollo idi, bende Apollo76 yaptım. Yaşadığım şehrin plakası sıralaması 76 idi.
Sonuç; Apollo76
76 nerenin plakasi acaba :thinking:
Biraz cahilim