svncibrahim
Aktif Üye
Svncibrahim Soyadim ve adimdan geliyor Sevinç İbrahim
Pek bi hikayesi yok :sadangel:
Apollo76' Alıntı:Celuk' Alıntı:Apollo76' Alıntı:NASA tarafından gerçekleştirilen insanlı Ay yolculuğu projesinden esinlendim. Proje adı Apollo idi, bende Apollo76 yaptım. Yaşadığım şehrin plakası sıralaması 76 idi.
Sonuç; Apollo76
76 nerenin plakasi acaba :thinking:
Biraz cahilim
Iğdır. Ama yakında Eskişehir'e taşınacağız.
ttbpccorporation' Alıntı:İmzan güzel olmuş @apollo76
svncibrahim' Alıntı:Svncibrahim Soyadim ve adimdan geliyor Sevinç İbrahim
gengdf' Alıntı:Bende klavyeden rasgele bastigim tuslarin kombinasyonundan dogan nickim 'Gengdf' I kullaniyorum. :rool:
ninjassasin45' Alıntı:Ben nickimi Ninja Assasin yapacaktım ama olmadı.
Ninja : tekwandocuyum yani ninja olmak istiyordum küçükken.
Assasin : Hep Katil olmak istemmiştim şimdi ise pc , android hataları katiliyim...
İki isteğim birleşince güzel bir şey oluyor...
bende her yerde kendimi Ninja Assasin olarak tanıtıyorum..
Apollo76' Alıntı:@"Celuk" Bu konuyu açman güzel oldu. :laugh: opcorn:
Celuk' Alıntı:Adminler sizden de bekliyorum nereden geliyor bu nickler çok acayip
Darkqnez' Alıntı:benimki nasil.cikti anlamadim darknes vs gibi nickler kullaistim.ayni.nick olmasin.diye karalama.bu.cikti
ttbpccorporation' Alıntı:Celuk' Alıntı:Adminler sizden de bekliyorum nereden geliyor bu nickler çok acayip
Bence Asderdd bir klavye sallamasına benziyor çünkü a s d e r d d sıralaması Q klavyede birbirlerine çok yakın.
ttbpccorporation' Alıntı:Bu arada imzanda olan resimdeki "RomMaster" yazısını paint ile değiştirdiğin çok belli oluyor @"Celuk"
SuperDroid' Alıntı:SuperDroid nickini bana okydoky okan abi onermisti (cos team deki s yerine girebilmek icin)
Super Android in ingilizce ve azcik kisaltilmis hali
KingDroid: Kral Android in ingilizce ve azcik kisaltilmis hali
KingRom un "King" kelimesi bu nickten geliyor
frknkrc44 adim+soyadim+yasadigim sehrin plakasi
Apollo76' Alıntı:NASA tarafından gerçekleştirilen insanlı Ay yolculuğu projesinden esinlendim. Proje adı Apollo idi, bende Apollo76 yaptım. Yaşadığım şehrin plakası sıralaması 76 idi.
Sonuç; Apollo76
Celuk' Alıntı:Yine plaka yine plaka ben de sonuma 40 mi koyaydim ne nedir bu plaka aşkiniz