TurkishKnight
Aktif Üye
Htcyi beklüyürük.
SpeedlinE™' Alıntı:Ne zaman gelir hocam?
Arkadaşlar Kusura bakmayın Şuan için Yayınlama gibi bir düşüncem YokTurkishKnight' Alıntı:Htcyi beklüyürük.
ondada Farklı Sorunlar vardı ugraşmaya degmez ugraşıcaksanız Cm11 üzerinde ugraşın .Incredible' Alıntı:Hocam cyanogenmod 11de sorunlar var fakat 10.2de böyle sorunlar var mı? yoksa çalışın üstünde bence(imzanızdan gördüm 10.2yi )
Orochi™' Alıntı:SpeedlinE™' Alıntı:Ne zaman gelir hocam?
Arkadaşlar Kusura bakmayın Şuan için Yayınlama gibi bir düşüncem YokTurkishKnight' Alıntı:Htcyi beklüyürük.
ondada Farklı Sorunlar vardı ugraşmaya degmez ugraşıcaksanız Cm11 üzerinde ugraşın .Incredible' Alıntı:Hocam cyanogenmod 11de sorunlar var fakat 10.2de böyle sorunlar var mı? yoksa çalışın üstünde bence(imzanızdan gördüm 10.2yi )
Romu Foruma Ekledim Denemek isteyen varsa
http://forum.turkdevs.com/konu-port-jb-cm10-2-by-orochi%E2%84%A2.html?pid=6968#pid6968
Kim Yayınlarsa Artık
@Dr.Razor™
@Smiletolife
@Trid
@asderdd
Incredible' Alıntı:Orochi™' Alıntı:SpeedlinE™' Alıntı:Ne zaman gelir hocam?
http://forum.turkdevs.com/konu-port-jb-cm10-2-by-orochi%E2%84%A2.html?pid=6968#pid6968
Kim Yayınlarsa Artık
@Dr.Razor™
@Smiletolife
@Trid
@asderdd
Peki amigo stabil ve sorunsuzmu hocam ?
Trid' Alıntı:o kadar hevesle portladım ama hayal kırıklığı
Incredible' Alıntı:Trid' Alıntı:o kadar hevesle portladım ama hayal kırıklığı
bizim stock gibimi yoksa daha mı kötü?
Abi en istedigim rom ya kac defa portlamaya calistim basarili olamadim amigoooooooOrochi™' Alıntı:SpeedlinE™' Alıntı:Ne zaman gelir hocam?
Kim Yayınlarsa Artık
@Dr.Razor™
@Smiletolife
@Trid
@asderdd
erencan' Alıntı:Abi en istedigim rom ya kac defa portlamaya calistim basarili olamadim amigooooooo
Orochi™' Alıntı:Sandrake' Alıntı:Hocam ikon paketiniz nedir ?
moonshine .
Bünyamin Çanga' Alıntı:
Piranha IQ Plus dan selamlar İnşallah forumdan bi geliştirici alırda telefonu uçurur :bazuka:
SmiLeToLiFe' Alıntı:ExtraSlimKAT
şu an için 189 mb :sigaraiciyor:
699 TL ye aldım haftaya 799 TL olucak hmncik alayım dedimDmXeR' Alıntı:Bünyamin Çanga' Alıntı:
Piranha IQ Plus dan selamlar İnşallah forumdan bi geliştirici alırda telefonu uçurur :bazuka:
Dolar olmuş 2.60 ne telefonu hocam. Keşke bekleseydin biraz geliştiricilere göre alırdın. :rool: