Orochi™' Alıntı:@Asderdd Hemşerim Eklemiş Birde ben Ekleyeyim
Çakhma 1/1 NOTE 4 Dual Sim
foxycat' Alıntı:Hocam bu rom ne zaman buralara uğrar
MPower' Alıntı:@orochi™ hocam htc romunuz için bir tavsiyede bulunmak istiyorum mümkün olduğunca orjinal sense arayüzünde fazla absürt z3 karışımı olmazsa süper olur , bu arada emeğiniz için teşekkürler :utandim:
MPower' Alıntı:@orochi™ hocam htc romunuz için bir tavsiyede bulunmak istiyorum mümkün olduğunca orjinal sense arayüzünde fazla absürt z3 karışımı olmazsa süper olur , bu arada emeğiniz için teşekkürler :utandim:
Hocam 10 numara olmuş harikasınız orijinal sensede sinyal simgesi 4lü değil 5li o dikkatimi çekti yükledikten sonra tinted status bar ile sensedeki gibi semi transparent status bar yapılınca birebir benzerOrochi™' Alıntı:foxycat' Alıntı:Hocam bu rom ne zaman buralara uğrar
Yakında Gelir 1/1 Samsung Romları Arkadaşlar Paylaşıcak
Tavsiyen için Çok Sağol
Ancak Ben Tavsiyeler üzerine Rom yapmıyorum Elimden Geldiğince Senseye Benzetiyorum
Bak Bakalım Benzemişmi :sigaraiciyor:
HTC Style OK
foxycat' Alıntı:Artık bıkkınlık geldi OS'lardan şöyle HTC,SAMSUNG gibi romlar bekliyoruz...
Orochi™' Alıntı:Yakında Gelir 1/1 Samsung Romları Arkadaşlar Paylaşıcak
Dr.Razor™' Alıntı:
Dr.Razor™' Alıntı: