Denendi sorunsuz7.1.1'de deneyen var mı?
[doublepost=1486477227,1486477103][/doublepost]Güncelleme : Yeni sürüm SuperSU linki eklendi.
7.1.1 Stock rom sorunsuz rootlanmaktadır.
Denendi sorunsuz7.1.1'de deneyen var mı?
Silinmezuygulamalar silinmez degil mi
Hangi sürüme kurdunuz?hocam yaptıktan sonra wifi açılmıyor sim okumuyor geliştirici seceneklere basınca donuyor napmalıyım açil yardım lazım
7.1.1 lütfen yardım edinizHangi sürüme kurdunuz?
Defalarca denedim ben hiç sorun olmadi7.1.1 lütfen yardım ediniz
maalesef twrp için bilgisayar şartKardeşim simdi ben daha once başka bi telefona root atmistim anliyorum az çok.
Simdi gm5 plus a hic root falan atmadim.Twpr de yok twpr siz rootlama şansımız varmıdır?
Yada twpr yi bilgisayar olmadan telefona kurabilirmiyiz cevaplarsan sevinirim..
Tamam 7.1.1 sürümüne uygun nasil twpr kurabilirim yardımci olurmusun ?maalesef twrp için bilgisayar şart
http://forum.turkdevs.com/konu/official-twrp-3-0-2-0-for-gm-5-plus.9897/Tamam 7.1.1 sürümüne uygun nasil twpr kurabilirim yardımci olurmusun ?
twrp kurdugunda hard reset atmak gerekiyormu?
SD kart yoksa evet gerekir çünkü telefon hafızası 0 olarak görünür twrpdetwrp kurdugunda hard reset atmak gerekiyormu?
Sd kart var.Formatsiz halledebilirim değil mi?SD kart yoksa evet gerekir çünkü telefon hafızası 0 olarak görünür twrpde
Evet yukleyeceklerinizi SD karttan yuklersinizSd kart var.Formatsiz halledebilirim değil mi?
Eyvallah kardeşim vakit ayırdığın için sağolEvet yukleyeceklerinizi SD karttan yuklersiniz
Evet yüklenemez. Biz zaten güncelleme gelince pcden ve terörden yüklenecek Stock tonları sitemize ekliyoruz indirip kurabilirsinizEyvallah kardeşim vakit ayırdığın için sağol
[doublepost=1488115750,1488052730][/doublepost]Rootladıktan sonra güncelleme yüklenmeyecek bildiğim kadarıyla.Her ay gelen güvenlik güncelleştirmelerini yüklemez isek sorun olur mu ?
O işlemi bilmiyorum ilk defa duydum yani rootluyken güncellemeleri sizin yönteminizle kurabiliyormuyuz ?Evet yüklenemez. Biz zaten güncelleme gelince pcden ve terörden yüklenecek Stock tonları sitemize ekliyoruz indirip kurabilirsiniz